COMPAREX Vendor section
COMPAREX – Partner of Oracle

Oracle er en af ​​de største it-virksomheder i verden, og de er mest kendt for deres databaseløsninger, men tilbyder også andre løsninger såsom WebLogic, CRM, ERP og Business Intelligence.

Partnerskaber

COMPAREX er Oracle Platinum Partner og forhandler de fleste af Oracles produkter. COMPAREX er dog andet og mere end forhandler, og derfor kan vi tilbyde vores kunder en bred vifte af Oracle-ydelser. COMPAREX har over 10 års erfaring i udstedelse af licenser til Oracle og er altid opdateret med de nyeste oplysninger om forskellige typer af licensregler.

Optimering af Oracle-licensering

Oracle tilbyder ingen volumenlicensaftaler, som visse andre producenter gør. Du kan vælge mellem en licens eller et abonnement - afhængig af produkt, version og økonomiske muligheder. Alternativet er at købe per navngiven bruger (en bruger = en licens) eller ved Processor License - én licens pr. processor på serveren. Læs mere her ...

Hvilke licenser kan købes? Navngivne licenser, processor-licenser eller begge dele? For eksempel er det ofte muligt at migrere fra en type til en anden type licens.

Compliance Services

Uanset om du arbejder med Oracle License Management Services (LMS) eller har spørgsmål om for eksempel virtualisering kan COMPAREX hjælpe dig med rådgivning om, hvordan du kommer videre med dit projekt.

Det meste af Oracles software kan downloades, installeres og drives uden brug af eventuelle licensnøgler. Men kunderne er stadig ansvarlig for at købe den rigtige licens, og det kan være en vanskelig opgave på grund af:

  • de forskellige virtualiseringsregler
  • den mindste mængde licenser
  • optioner og ASFU-licenser (application-specific-full-use)

Oracle implementerer løbende revision af eksisterende kunder i Danmark gennem sine Oracle License Management Services (LMS).

Forud for en Oracle-revision kan COMPAREX yde rådgivning og bistå i forbindelse med en revision eller i forbindelse med en forhandling med Oracle.

Oracle har udviklet en række udbydere, der leverer tjenester for at få information om licenser af klienterne i spørgsmål før en revision. LMS vil acceptere data fra disse værktøjer som et alternativ til at installere Oracles egne LMS måleværktøjer. COMPAREX har erfaring og kan hjælpe vores kunder med en SAM-service, der håndterer Oracles licensregler.

Indkøb

Får du den rigtige rabat fra Oracle? COMPAREX ved, hvad der er muligt i forhandlingerne med Oracle. Mange gange er eksisterende supportaftaler ikke i overensstemmelse med gældende licensregler. Her er der som regel penge at spare.

Produktrådgivning

Hvilket produkt du skal købe afhænger af en række forskellige faktorer. Her er det godt at have COMPAREX med på sidelinien, da vi kan hjælpe dig med de forskellige funktioner, du er på udkig efter - f.eks. Enterprise Editions mv.