COMPAREX Danmark er i rivende udvikling, og vi søger derfor nye medarbejdere, der har vindermentalitet og lyst til at arbejde for verdens bedste softwarerådgiver. Blandt andet søger vi en Key Account Manager, som vi forestiller os har et par års erfaring fra en lignende rolle, hvor du også har arbejdet med salg af software (gerne Microsoft) samt relaterede services.

I jobbet vil dit primære fokus være at servicere, udfordre og vækste en eksisterende kundeportefølje, men også at finde og udvikle nye kunder, så du får udvidet din kundeportefølje. COMPAREX’ ydelser inden for software asset management, managed services, rådgivning samt salg af software vil være dit fokusområde over for din kundeportefølje.

Vi forventer, at du

  • Er resultatorienteret og struktureret

  • Kan udvikle et strategisk samarbejde med en række af vores nøglekunder

  • Er opsøgende, gennemførende og udviklende, samt sælge, også på de sociale medier

  • Kan etablere, udbygge og modne en salgspipeline 

  • Kan lukke ordren!

  • Kan udvikle salgsinitiativer i samarbejde med resten af organisationen 

  • Er den primære kundekontakt til relevante Key Accounts

  • Kan samarbejde på kryds og tværs, både nationalt og internationalt

  • Kan opbygge netværk hos dine kunder på flere niveauer, inkl. C-level

  • Fungerer i en organisation med høj puls og mange deadlines

Dine kompetencer

Du har erfaring fra it-branchen og rigtig gerne med licensering af Microsoft-software og rådgivning, så du kender terminologien og opgaverne omkring licensering.

Du er god til at kommunikere, du forstår at læse kundernes signaler og er analytisk. Desuden er du som person åben og udadvendt. Du er vant til at arbejde selvstændigt og giver ikke op. I de perioder, hvor du bliver udfordret, kan du håndtere pres. Du har erfaring med B2B-salg og har en bred forståelse for begreberne i it-branchen.

COMPAREX tilbyder

Hos COMPAREX får du en super spændende hverdag hos verdens bedste softwarerådgiver. Du kommer til at samarbejde med de dygtigste lokale og internationale kolleger i branchen. Vi tilbyder en god løn, pension og sundhedsforsikring - suppleret med en meget attraktiv bonusordning og gode ansættelsesforhold på en fleksibel arbejdsplads. Desuden får du en sjov hverdag med dine lokale kolleger i dejlige, lyse lokaler.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Kasbani Andersson på tlf.: 41 900 819 eller e-mail: henrik.andersson@comparex.dk

Søg jobbet

Søg jobbet ved at sende os en mail med din motiverede ansøgning og dit CV til Adm. Direktør, Henrik Kasbani Andersson, på mail henrik.andersson@comparex.dk. Mærk din ansøgning ”Key Account Manager“. Ansøgningsfristen er den 28. april 2018. Vi indkalder løbende til jobsamtale, hvorfor du anbefales at søge hurtigt.

Om COMPAREX

COMPAREX Danmark ApS er 100 % ejet af COMPAREX AG, der har hovedkontor i Leipzig i Tyskland. COMPAREX Gruppen er Europas suverænt største softwarerådgiver og -leverandør og femte største på verdensplan. Desuden har vi verdens bedste og stærkeste ydelser inden for Software Asset Management. 

Vi tilbyder  markedets mest specialiserede og globalt orienterede licensrådgivning takket være samarbejde med flere end 2350 kolleger på 80 kontorer i 34 lande på tværs af Europa, Afrika, Asien samt Syd- og Nordamerika. COMPAREX Gruppen havde sidste år en omsætning på mere end 1,7 mia. €.

COMPAREX har den højest opnåelige globale partnerstatus med velkendte softwareproducenter på markedet - heriblandt Microsoft, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, IBM og Oracle.

COMPAREX har mere end 3.500 individuelle certificeringer fordelt på 75 leverandører.

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør