COMPAREX søger to studentermedhjælpere til Marketing

Brænder du for målrettet kommunikation og marketing? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed, hvor du kan afprøve og udvikle dine færdigheder i praksis? Og kan du lide at have mange bolde i luften? Så er det sikkert dig, vi leder efter!

COMPAREX søger lige nu to studentermedhjælpere til vores marketing- og kommunikationsafdeling. De to studentermedhjælpere vil hver især have egne primære ansvarsområder, men skal kunne tage over for hinanden i ferie- og eksamensperioder.

Som studentermedhjælper i marketingafdelingen i COMPAREX vil du blandt andet være med til at:

 • Skrive, opsætte og udsende nyhedsbreve.
 • Opdatere vores hjemmeside www.comparex.dk og microsites – herunder arbejde med UX og SEO.
 • Skrive tekster til forskellige kanaler – f.eks. web, nyhedsbreve, brochurer og sociale medier.
 • Udarbejde produktblade, brochurer og præsentationer.
 • Planlægge og eksekvere kampagner.
 • Vedligeholde data i vores CRM-system.

Derudover vil der også være forskellige ad hoc-opgaver.

Dine kvalifikationer

 • Du er studerende på en relevant kommunikations- /marketinguddannelse. Det kan være på CBS eller RUC, hvor du er ved af afslutte din bachelor eller netop er startet på din kandidatuddannelse.
 • Du arbejder selvstændigt, målrettet og tør tage ansvar
 • Du formulerer dig korrekt og flydende på skriftlig dansk og engelsk.
 • Gåpåmod og lyst til at løse både store og små opgaver har du masser af – uanset om opgaverne er rutineopgaver eller større projekter.
 • Selv om der er fart på og gang i flere opgaver samtidig, har du stadig overblik.

COMPAREX tilbyder

Som studentermedhjælper hos COMPAREX får du ansvar for en række opgaver, der giver dig mulighed for at opnå praktisk erfaring inden for kommunikation og marketing. Du vil indgå som en del af marketingafdelingen og komme til at arbejde i en virksomhed, hvor hverdagen er travl og varieret – men hvor vi også har det rigtig sjovt.

Arbejdstiden vil være på ca. 15 timer om ugen, og vi er selvfølglig fleksible i forhold til dit studie. Tiltrædelse den 1. april 2017.

Spørgsmål til stillingen

Har du sprøgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Marketing Manager, Anne Rasmussen, på telefon 41900870.

Søg stillingen

Er du interesseret i stillingen, så send os en motiveret ansøgning og CV på hr@comparex.dk. Ansøgningsfristen er den 24. februar 2017. Vi vil indkalde til samtaler i marts.

Om COMPAREX

COMPAREX Danmark A/S er 100 % ejet af COMPAREX AG, der har hovedkontor i Leipzig i Tyskland. COMPAREX Gruppen er Europas suverænt største Microsoft-rådgiver og softwareleverandør og femte største på verdensplan. Desuden har vi verdens bedste og stærkeste ydelser inden for Software Asset Management.

Vi tilbyder desuden markedets mest specialiserede og globalt orienterede licensrådgivning takket være samarbejde med flere end 2350 kolleger på 80 kontorer i 34 lande på tværs af Europa, Afrika, Asien samt Syd- og Nordamerika. COMPAREX Gruppen havde sidste år en omsætning på mere end 1,7 mia. €.

Få mere at vide om COMPAREX

Vi har samlet lidt links til dig, så du kan læse mere om COMPAREX:

 Nøgletal om COMPAREX

 Internationalt website


 

Følg COMPAREX

 LinkedIn

 Facebook


 

Har du spørgsmål?

Anne Rasmussen

Anne Rasmussen

Marketing Manager