Vi oplever ofte, at vores kunder ikke til fulde udnytter det potentiale, der er på deres Microsoft-aftale med tilkøbt Software Assurance. Det betyder, at ydelser, der allerede er betalt for, ikke bliver brugt, og kunden får ikke den værdi ud af aftalen, som var planen til at begynde med.

 

COMPAREX vil gerne hjælpe dig til at udnytte det fulde potentiale i din virksomheds Microsoft-aftale - så du får fuld valuta for pengene!

Training Vouchers og Planning Days

Når du tilkøber Software Assurance Benefits på din Microsoft Volumen-aftale betyder det, at du løbende kan få træning af medarbejdere i Microsoft-teknologi og support til implementering - alt efter hvordan din aftale ser ud. Det vil sige, du kan gøre brug af enten Training Vouchers eller Planning Days, som skal aktiveres af enten en Microsoft Training Partner eller Solution Integrator.

 

I samarbejde med 4D A/S, som er COMPAREX' Microsoft Training Partner, tilbyder vi at hjælpe med aktivering af dine training vouchers, så relevante medarbejdere i din organisation kan få uddannelse inden for Microsofts teknologi. Derfor vil du inden for den nærmeste fremtid blive ringet op af din kontaktperson hos COMPAREX eller 4D A/S, som vil hjælpe dig igang med udnyttelsen af SA Benefits. Således vil vi i samarbejde med dig sikre, at dine Training Vouchers bliver omsat til gratis uddannelse for dine medarbejdere.

 

Kan du ikke vente med at komme igang, er du meget velkommen til at kontakte COMPAREX med henblik på aktivering af Training Vouchers. Booker du et kursus inden den 30. juni, kvitterer vi med to biografbilletter.

 

Kontakt COMPAREX for aktivering af Training Vouchers - udfyld formularen her...

Kontakt COMPAREX

Camilla Smith

Camilla Smith

Licens Desk Manager