Cloudløsninger og it som en service er et voksende marked, og det stiller krav til dig som udbyder hostede serviceydelser og software. Kunderne ønsker fleksibilitet og mulighed for at teste din tilbudte løsning. Nu kan COMPAREX gøre det nemmere for dig at indkøbe software og rapportere til Microsoft.

Her på siden har vi samlet information til dig om Microsoft SPLA og COMPAREX' webportal, SPLAonline. 

 

COMPAREX er SPLA Reseller

Hos COMPAREX er rådgivning om software og licensregler en absolut spidskompetence. Vi er den største Microsoft-forhandler i Europa, og vi er naturligvis godkendt som Microsoft SPLA-forhandler i hele Europa.

Som hostingudbyder er du sikkert bekendt med Microsoft Service Provider License Agreement (SPLA). Og der er mange fordele ved Microsofts SPLA-program, men er du sikker på, at du har 100 % styr på alle licenser? Hver måned?

SPLAonline – gør din rapportering super nem

Det kan være en udfordring, at du hver måned skal sende en rapport til Microsoft over dit forbrug af licenser den forgangne måned. Derfor tilbyder vi nu SPLAonline, der gør den øvelse nem og hurtig at håndtere.

Vi har udviklet vores egen webportal kun med øje for SPLA. I vores portal kan du nemt og hurtigt udføre din SPLA-rapportering – også nulrapportering – på dine forskellige kunder og kontrakter.

Læs mere om SPLAonline - fordele og funktioner - her...

Få demo af SPLAonline

Kontakt os allerede i dag, for at få oprettet en SPLA-konto hos os eller få en demonstration af, hvordan I kan bruge vores webportal SPLAonline.

Ønsker du en demonstration af SPLAonline, så klik her og udfyld formularen.

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør