Hvordan udnytter jeg mine Microsoft Azure credits og drager fordel af cloud miljøet så hurtigt som muligt? Hvor starter jeg? Er der nogle områder, som kræver ekstra opmærksomhed, og hvordan kan jeg sikre, at jeg altid er opmærksom på mit forbrug og mine omkostninger? Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få svar på alle disse spørgsmål. 

Microsoft Azure Onboarding servicen består af 4 dele

  1. Gennemgang af Azure-portalen og hvordan man bruger rapporteringsværktøjet
  2. En Azure-workshop på en lokalitet efter dit valg
  3. Gennemgang af forbrug og omkostninger i forbindelse med Power BI (efter to måneder)
  4. En Azure Tech-opdateringssession (efter seks måneder)

 

Gennemgang af Azure-portalen 

I en onlinesession, der varer ca. to timer, forklarer COMPAREX, hvordan man bruger Azure-portalen samt hvordan du kan få hjælp til at aktivere dit Azure-abonnement. Vi viser dig også, hvordan du opsætter virtual networks, storage konti, Azure Active Directory og virtuelle maskiner. Til slut får du en gennemgang af rapporteringsværktøjet samt en konfiguration af Power BI.

 

Azure-workshop

Med i Azure Onboarding Service er også en Azure Overview Workshop. Vi bruger en halv dag på at vise dig de muligheder, som platformen tilbyder (alt fra IaaS til Internet of Things) ved hjælp af konkrete eksempler. Herudover bliver du præsenteret for de andre Azure-ydelser, som COMPAREX tilbyder. 

 

Gennemgang af forbrug og omkostninger

Efter to måneder modtager du en skræddersyet Power BI-rapport, der kortlægger omkostningerne for Azure Platformen. Du vil fortsat til at have adgang til Power BI-rapporten, hvilket betyder, at du - til hver en tid - kan følge med i omkostningerne. Baseret på dit Azure-forbrug forklarer vi, hvordan du kan opnå yderligere fortjeneste samt mindske dine omkostninger. 

 

Azure Tech Update session

Efter to måneder vil du modtage en Tech Update (enten online eller hos din virksomhed), hvor du bliver informeret om de seneste nyheder i forbindelse med Azure-platformen.

 

Målgruppe

Denne service er udviklet til dig, der arbejder professionelt med IT og ønsker at tage Azure-platformen i brug, men du er tvivl om, hvilken værdi cloud kan bidrage med i din virksomhed. 

 

Investering

Vi tilbyder Azure Onboarding servicen gratis, hvis du udnævner COMPAREX som din Digital Partner of Record (DPOR). Microsoft introducerede DPOR, med henblik på at anerkende partnere, som hjælper virksomheder med ibrugtagning af cloud løsninger. Udover dette, hjælper du COMPAREX med at bibeholde vores Microsoft Partner status som cloud expert.

 

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere om Azure Onboarding og tilmelde dig vores service, så kontakt Erling Skaale, Cloud Architect Manager.

 

Downloads

Azure Onboarding Workshop 

Download vores flyer om Azure Onboarding her.

Kontakt os