COMPAREX Press releases

COMPAREX overtager den koreanske licens- og it-konsulentvirksomhed, BUYSOFT Inc.

Birkerød, 17.08.2016 – COMPAREX fortsætter dermed den ekspansive globale vækststrategi og kan i dag offentliggøre, at virksomheden har overtaget aktiemajoriteten i den koreanske licens- og it-konsulentvirksomhed, BUYSOFT Inc. Transaktionen er gennemført, og den følger myndighedernes godkendelse fra 12. august 2016.

Med opkøbet forstærker COMPAREX tilstedeværelsen i Asien, hvor selskabet allerede har datterselskaber i Kina, Indien, Indonesien og Singapore. Opkøbet er det første af sin slags, mellem en international koncern og en lokal virksomhed inden for software licenser og it-konsulentbranchen, i Korea.


BUYSOFT har mere end 17 års erfaring med licensstyring, tekniske konsulentydelser og outsourcing. Virksomheden er anerkendt for at være en af de førende Microsoft LSP (Licensing Solution Providers) i Korea. I dag beskæftiger BUYSOFT Inc. 20 medarbejdere og har, som den eneste virksomhed i den koreanske it-branche, en kvindelig CEO, Tiffanu Baek.


Med BUYSOFT har vi taget et vigtigt skridt for yderligere at styrke vores tilstedeværelse i det pulserende Østasien, og vi er utrolig glade for at kunne gøre det sammen med BUYSOFT. Partnerskabet betyder enorme muligheder for os og nye såvel som eksisterende globale kunder,” siger CEO i COMPAREX, Wilfried Pruschak.


Partnerskabet skærper vores konkurrencefordel over for koreanske virksomheder, der søger en forbedret it-løsning. I BUYSOFT får vi yderligere ekspertise og vores forretningsområder vil fremover også omfatte SAM og cloud. Vi opnår derfor en unik position, hvor vi kan møde efterspørgslen efter software-relaterede services, som f.eks. software asset management. Vi er derfor helt sikre på, at vores beslutning lønner sig,” siger Tiffany Baek, CEO og stifter af BUYSOFT Inc.


Som en del af COMPAREX Group vil BUYSOFT styrke kompetencerne ved nu at kunne levere software licensing og cloud-baserede services i samarbejde med COMPAREX’ internationale organisation.
CEO Tiffany Baek vil fremover skulle referere til Executive Vice President APAC Sebastien Sisombat. Begge parter ønsker ikke at offentliggøre yderligere detaljer i aftalen.

 

Toffany Baek, BUYSOFT CEO

Tiffany Baek

BUYSOFT Inc., CEO

Source: COMPAREX AG

 Klik her for et billede i høj opløsning

COMPAREX er en global softwarerådgiver med speciale i licensstyring, teknisk produktrådgivning og cloud-baserede services. Gennem mere end 30 år har COMPAREX rådgivet offentlige instanser, små og mellemstore virksomheder, industrielle virksomheder samt store internationale virksomheder. COMPAREX' portefølje omfatter softwarelicenser fra mere end 3.000 leverandører samt rådgivning og serviceydelser. COMPAREX Gruppen har omkring 2450 ansatte på mere end 80 lokationer i 35 lande i Europa, Asien, Afrika samt Nord- og Sydamerika. I regnskabsåret 2015/16 generede (estimeret) COMPAREX Gruppen en omsætning på 1.909 millioner € / 2.109 millioner $.

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør