COMPAREX Press releases

COMPAREX Group: Maarten van Montfoort er udnævnt til ny Executive Vice President for Nordvesteuropa

Birkerød, 27.09.2016 – Maarten van Montfoort er med omgående virkning tiltrådt rollen som Executive Vice President for COMPAREX Nordvesteuropa.

Efter aftale med bestyrelsen i COMPAREX, bliver Maarten van Montfoort ansvarlig for den nylig etablerede region, som omfatter: Danmark, Norge, Sverige, Finland, UK, Holland, Belgien og Luxembourg. Maarten van Montfoort er tidligere stifter og CEO hos Agile Software og InfraControl, to selskaber som blev overtaget af COMPAREX tilbage i 2013. Han har siden stået i spidsen for integreringen af selskaberne i COMPAREX-Gruppen, en proces som blev afsluttet i april i år.

Wilfried Pruschak, COMPAREX CEO, siger om udnævnelsen: “Jeg er meget stolt over, at vi kunne overtale Maarten van Montfoort til stillingen som Executive Vice President for vores nye region. Hans drive, entusiasme og viden vil sikre os en succes - ikke blot i regionen, men i hele COMPAREX”.

Selv siger Maarten van Montfoort om udnævnelsen: “COMPAREX er en inspirerende virksomhed med en offensiv tilgang til et marked i højt tempo og en pulserende fremtid. Og så ikke mindst med ægte værdiskabende produkter. Jeg er derfor utrolig glad for at være en del af både teamet og forretningen, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med både nye og gamle kollegaer i min nye rolle”.

Maarten van Montfoort overtager stillingen fra den tidligere EVP for Benelux-landene Marc Betgem, som for nyligt blev udnævnt til Chief Sales Officer i COMPAREX.

Maarten van Montfoort, EVP Northwest Europe at COMPAREX

Maarten van Montfoort

COMPAREX, EVP Northwest Europe

Source: COMPAREX AG

 Klik her for at hente billedet i en høj opløsning

 

Downloads

 Press Release (PDF - eng)

Om COMPAREX

COMPAREX er en global softwarerådgiver med speciale i licensstyring, teknisk produktrådgivning og cloud-baserede services. Gennem mere end 30 år har COMPAREX rådgivet offentlige instanser, små og mellemstore virksomheder, industrielle virksomheder samt store internationale virksomheder. COMPAREX' portefølje omfatter softwarelicenser fra mere end 3.000 leverandører samt rådgivning og serviceydelser. COMPAREX Gruppen har omkring 2450 ansatte på mere end 80 lokationer i 35 lande i Europa, Asien, Afrika samt Nord- og Sydamerika. I regnskabsåret 2015/16 generede (estimeret) COMPAREX Gruppen en omsætning på 1.909 millioner € / 2.109 millioner $.

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør