COMPAREX Press releases

COMPAREX bliver distributør af Microsoft Cloud Solutions (CSP)

Birkerød, 25.10.2016 – Microsoft har tilknyttet COMPAREX Global Group til den eksklusive kreds af nøje udvalgte distributører af cloud-produkter på CSP (Cloud Solution Provider). Det betyder, at fra i dag vil COMPAREX være en af blot få nøgledistributører af CSP til forhandlere i Danmark.

COMPAREX-gruppen har kvalificeret sig til den vigtige position qua koncernens store geografiske dækning, fuldautomatiske, provisionerings- og faktureringssystem og ikke mindst det gode omdømme og de mange kompetencer virksomheden har, særligt inden for software services og licenser.

“Vi er meget stolte af udnævnelsen. Den giver os en helt unik og strategisk rolle i markedet. CSP rækker jo langt ind i fremtiden, hvad angår levering af software as a Service. Samtidig viser udnævnelsen os den tillid, som Microsoft har til COMPAREX og vores evne til eksekvering,” siger Henrik Kasbani Andersson, administrerende direktør for COMPAREX i Danmark.

Som CSP-distributør kan COMPAREX nu hjælpe partnere med at udbyde Microsoft cloud-produkter til kunderne. Gennem COMPAREX Cloud Center får partnere mulighed for at assistere med komplet support på cloud-platformen i form af teknisk support, migrering, support til slutbrugere og uddannelse.

Som en del af CSP-programmet kan COMPAREX’ partnere derfor tilbyde deres kunder Microsoft Cloud services, som f.eks. Office 365 og Azure. Partnerne bliver på COMPAREX CSP-platform “single point of contact” og styrer alt fra relationerne til kunderne til faktureringen.

”Den store fordel med et partnerskab med COMPAREX er, at forhandlerne nu kan skræddersy helt nye tilbud og services uden først at skulle lægge en større investering,” fortæller Henrik Kasbani Andersson.

Med COMPAREX Cloud Partner-programmet kan partnere kombinere deres egne unikke servicetilbud og de Microsoft-produkter til skyen, som de allerede i dag tilbyder. Samtidig giver partnerskabet mulighed for at inkludere services fra COMPAREX som f.eks. uddannelse og træning, løsninger, lead generering og marketing as a service.

”Vi ser vores nye rolle som CSP-distributør som en strategisk brik, der både kan hjælpe vores partnere og deres kunder med at bygge en succesfuld forretning i skyen, men også rådgivning og implementering af nye cloud-teknologier, som kan løfte kundernes forretning til det næste niveau,” siger Henrik Kasbani Andersson.
 

Om COMPAREX

COMPAREX er en global softwarerådgiver med speciale i licensstyring, teknisk produktrådgivning og cloud-baserede services. Gennem mere end 30 år har COMPAREX rådgivet offentlige instanser, små og mellemstore virksomheder, industrielle virksomheder samt store internationale virksomheder. COMPAREX' portefølje omfatter softwarelicenser fra mere end 3.000 leverandører samt rådgivning og serviceydelser. COMPAREX Gruppen har omkring 2450 ansatte på mere end 80 lokationer i 35 lande i Europa, Asien, Afrika samt Nord- og Sydamerika. I regnskabsåret 2015/16 generede (estimeret) COMPAREX Gruppen en omsætning på 1.909 millioner € / 2.109 millioner $.

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør