COMPAREX Press releases

Erling Skaale ny mand i ledelsen hos COMPAREX Danmark

Birkerød, 10.04.2017 – Erling Skaale, 53, tiltræder som Cloud Manager i COMPAREX og bliver samtidig ny mand i ledelsen. Det er dermed en af de helt tunge specialister i cloud-teknologi, som skal stå i spidsen for COMPAREX' cloud-forretning i Danmark.

”Det er et scoop! Erling er en af de mest kompetente cloud-arkitekter og en af de bedste SQL-eksperter i Danmark. Det kan jeg roligt sige. Erling har et helt særligt blik for kundernes behov, og er meget løsningsorienteret. Jeg er derfor helt sikker på, at Erling er den rette til at lede og opbygge vores cloud-forretning,” siger Henrik Kasbani Andersson, adm. direktør i COMPAREX Danmark.

Erling Skaale har mere end 30 års erfaring med it-løsninger og kommer med mere end 17 års dyb teknologisk viden om SQL, udvikling og Business Analytics. Han kommer senest fra en stilling hos Microsoft, hvor han var teknologispecialist og -arkitekt. Erling har herudover en solid erfaring fra blandt andet KMD og flere år som selvstændig. Gennem årene har han rådgivet store, velkendte og internationale virksomheder i cloud-teknologi og løsninger og har opbygget et bredt netværk blandt kunder og partnere.

"Jeg er meget begejstret for, at COMPAREX er så utrolig tæt på deres kunder, som tilfældet er. De har fat i den lange ende, når det gælder Cloud-løsninger. Jeg glæder mig derfor meget til at sætte mine kompetencer i spil, og hjælpe vores kunder med en transition ind i en cloudbaseret verden. COMPAREX er herudover en virksomhed i fuld fart med topmotiverede medarbejdere og en meget engageret ledelse, som jeg glæder mig meget til at være en del af,” siger Erling Skaale, Cloud Manager i COMPAREX Danmark.

Erling Skaales første opgave bliver at cementere og positionere COMPAREX’ cloud-forretning og bygge sit eget cloud-team op. Det nye team af cloud-arkitekter og -specialister vil komme alle virksomhedens kunder til gavn, nuværende som nye.

”Vi ser, at en større og større del kundernes forretning bliver digitaliseret, og at hele forretningsmodellen rykker i skyen. Det er ofte en lang og udfordrende rejse. Vi oplever derfor, at vores kunder ønsker et tættere samarbejde. Vi skal med andre ord ikke blot være der for dem, vi skal være hos dem. Derfor udbygger vi nu, med Erling Skaale i spidsen, vores cloud-kompetencer,” siger Henrik Kasbani Andersson.

      

Erling Skaale, Cloud Manager hos COMPAREX Danmark

Erling Skaale bor i Odsherred og er så begejstret for kaffe, at han i sin fritid har opbygget sit eget lokale kafferisteri, Risteriet på Næbben. Erling har desuden tidligere eksperimenteret med egen vinavl på Nordfyn. Privat er Erling fraskilt og far til to teenagere

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Henrik Kasbani Andersson, adm. direktør, 41900819 eller på e-mail: henrik.andersson@comparex.dk  

Erling Skaale, Cloud Manager, 41900852 eller på e-mail: erling.skaale@comparex.dk


Om COMPAREX

COMPAREX er en global softwarerådgiver med speciale i licensstyring, teknisk produktrådgivning og cloud-baserede services. Gennem mere end 30 år har COMPAREX rådgivet offentlige instanser, små og mellemstore virksomheder, industrielle virksomheder samt store internationale virksomheder. COMPAREX' portefølje omfatter softwarelicenser fra mere end 3.000 leverandører samt rådgivning og serviceydelser. COMPAREX Gruppen har omkring 2450 ansatte på mere end 80 lokationer i 35 lande i Europa, Asien, Afrika samt Nord- og Sydamerika. I regnskabsåret 2015/16 generede (estimeret) COMPAREX Gruppen en omsætning på 1.909 millioner € / 2.109 millioner $.

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør