COMPAREX Press releases

COMPAREX er en global softwarerådgiver med speciale i licensstyring, teknisk produktrådgivning og cloud-baserede services. Gennem mere end 30 år har COMPAREX rådgivet offentlige instanser, små og mellemstore virksomheder, industrielle virksomheder samt store internationale virksomheder. COMPAREX' portefølje omfatter softwarelicenser fra mere end 3.000 leverandører samt rådgivning og serviceydelser. COMPAREX Gruppen har omkring 2450 ansatte på mere end 80 lokationer i 35 lande i Europa, Asien, Afrika samt Nord- og Sydamerika. I regnskabsåret 2015/16 generede (estimeret) COMPAREX Gruppen en omsætning på 1.909 millioner € / 2.109 millioner $.

Aktuel pressemeddelelse

Organisationsændringer i direktionen hos COMPAREX AG

Birkerød, 16.11.2017 – Denne uge har bestyrelsen hos COMPAREX AG enstemmigt besluttet at reorganisere direktionen. Dr. Thomas Reich er blevet udnævnt som ny Chief Executive Officer (CEO).

Læs pressemeddelelsen...


Erling Skaale ny mand i ledelsen hos COMPAREX Danmark

Birkerød, 10.04.2017 – Erling Skaale, 53, tiltræder som Cloud Manager i COMPAREX og bliver samtidig ny mand i ledelsen. Det er dermed en af de helt tunge specialister i cloud-teknologi, som skal stå i spidsen for COMPAREX' cloud-forretning i Danmark.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX bliver distributør af Microsoft Cloud Solutions (CSP)

Birkerød, 25.10.2016 – Microsoft har tilknyttet COMPAREX Global Group til den eksklusive kreds af nøje udvalgte distributører af cloud-produkter på CSP (Cloud Solution Provider). Det betyder, at fra i dag vil COMPAREX være en af blot få nøgledistributører af CSP til forhandlere i Danmark.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX Group: Maarten van Montfoort er udnævnt til ny Executive Vice President for Nordvesteuropa

Birkerød, 27.09.2016 – Maarten van Montfoort er med omgående virkning tiltrådt rollen som Executive Vice President for COMPAREX Nordvesteuropa.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX overtager den koreanske licens- og it-konsulentvirksomhed, BUYSOFT Inc.

Birkerød, 17.08.2016 – COMPAREX fortsætter dermed den ekspansive globale vækststrategi og kan i dag offentliggøre, at virksomheden har overtaget aktiemajoriteten i den koreanske licens- og it-konsulentvirksomhed, BUYSOFT Inc. Transaktionen er gennemført, og den følger myndighedernes godkendelse fra 12. august 2016.

Læs pressemeddelelsen...


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør