SAM2GO – forklaret på to minutter

Tag et kig på vores SAM2GO-video og bliv overrasket over, hvor gennemsigtig din licensstatus kan blive.

En uventet licensrevision er på trapperne. Du skal oplyse din licensstatus til leverandøren, men du ikke har et præcist overblik over den nuværende licenssituation. Det er lang tid siden dit sidste Software Asset Management (SAM)-projekt, og der er risiko for uforudsete udgifter på grund af manglende licenser. Kender du den situation?Minimer risikoen for en licensrevision med COMPAREX SAM2GO

Med SAM2GO kan COMPAREX hjælpe dig med spørgsmål omhandlende din licensstatus. Vi analyserer dine softwarelicenser og din infrastruktur, og du får et samlet overblik over indkøbte licenser og software, som bruges eller er installeret. På baggrund af analysen kan COMPAREX hjælpe dig med rådgivning om de nødvendige foranstaltninger for at komme godt igennem revisionen. 

Du behøver ikke længere stille spørgsmål som: 

  • Har vi mere software installeret, end vi har licenseret?
  • Har vi brug for alle de indkøbte og fornyede licenser?

Svarene på disse spørgsmål findes meget nemt. Med SAM2GO får du gennemsigtighed og professionel ekspertrådgivning - så du kan reducere risikoen for dyre revisioner, konsolidere dine aftaler og mindske udgifterne til software.


Dine fordele

  •  Gennemsigtighed i licenshåndtering til hver en tid
  •  Information om compliance når som helst og hvor som helst – med bare ét klik
  •  Præcis planlægning af software-budgetterne
  •  Omkostningseffektiv SAM med SAM2GO som en managed service

Du kan stole på vores prisbelønnede ydelser. COMPAREX er anerkendt som 2015 Microsoft SAM Partner of the Year!

“Software Asset Management er et af vores fokusområder. Jeg er derfor særlig stolt over, at Microsoft, med “SAM Partner of the Year”, hædrer vores arbejde netop på dette område. Det bekræfter os i, at hvad vi gør, og hvordan vi gør det, er rigtigt. Samtidig motiverer det os til at fortsætte jagten på excellence,” siger Christian Terwiel, Director Software Asset Management hos COMPAREX.

 Læs pressemeddelelsen


SAM2GO Profiler

Større gennemsigtighed, forbedret sikkerhed og lavere omkostninger takket være SAM2GO Profiler. Få et omfattende indblik i dine softwareprodukters DNA.

 SAM2GO Profiler

SAM2GO er Software Asset Management som en managed service. Det er en del af COMPAREX SoftCare – en professionel licensstyringsservice, der hjælper dig med at reducere din risiko for ukorrekt licensering, mindske omkostningerne i processen med at styre og købe softwarelicenser, og beviseligt øge effektiviteten af dine indkøbsprocesser.

 Læs mere om COMPAREX SoftCare

Mere information

COMPAREX SAM2GO Brochure SAM2GO-brochure
Udfyld kontaktformularen og få al information om COMPAREX SAM2GO i ét dokument.

 Udfyld formularen og download