Optimering af indkøbsprocessen – forklaret på to minutter

Tag et kig på COMPAREXonline-videoen og find ud af, hvordan du kan optimere virksomhedens processer i forbindelse med indkøb af software.

Optimering af indkøbsprocessen

Kunne du tænke dig at softwareindkøb var nemt og hurtigt, og at du kunne undgå komplicerede ordreprocesser? COMPAREX kan hjælpe dig med at optimere indkøbs- og transaktionsprocessen.

COMPAREXonline - et overblikVores kundeportal, COMPAREXonline, gør det enkelt at købe software og integrere produkt- og prisinformation direkte i virksomhedens eget indkøbssystem. Ved at bruge automatiserede og kontrollerede processer kan indkøbet af software licenser gøres - ikke bare hurtigere - men også mere pålideligt og effektivt. Med COMPAREXonlie kan der indkøbes software ud fra præcist definerede rammeaftaler og produkter.

Frem for alt giver COMPAREXonline dig mulighed for altid at have et samlet overblik. Alle relevante oplysninger - som tilbud og ordrer, kontrakter eller licensaftaler og rapporter gemmes i systemet.

COMPAREX tilbyder præcise løsninger til softwareindkøb og licensstyring i forhold til dine krav - fra en enkel webshop til en fuldt integreret e-supply chain.

 Dine fordele ved COMPAREXonline

  •  Hurtigt og sikkert indkøb takket være automatiserede og kontrollerede processer
  •  Gennemsigtighed i indkøbet ved brug af standardiserede rammeaftaler 
  •  Oversigt og kontrol over priser, kontrakter og tilbud
  •  Rapportering og overvågningfunktioner for kontrakter og produkter

COMPAREXonline

 Få mere at vide om COMPAREXonline

COMPAREX SoftCare

 Licenshåndtering

SAM-as-a-Service med SAM2GO

 Software Asset Management

COMPAREXonline er styring og automatisering af dine indkøb og ordreprocesser og en del af COMPAREX SoftCare. COMPAREX SoftCare er en licensstyringsservice, der hjælpe dig med at reducere risikoen for revisioner og være ukorrekt licenseret. COMPAREX SoftCare reducerer dine omkostninger til håndtering og indkøb af softwarelicenser og øger effektiviteten af dine indkøbsprocesser.

 Læs mere om SoftCare