Ohjelmistokonsultointi ja pilvipalvelut

Konsultointi ja pilvipalvelut

Nykypäivän IT-ympäristöt ovat muuttuneet yhä monimutkaisemmiksi ja pilveen siirtyminen aihuttaa monissa tapauksissa yllättävien kustannusten kertymistä on-premise -painotuksesta erilaisiin hybridimalleihin siirryttäessä. Ongelmaksi muodostuu tyypillisesti ohjelmisto-omaisuuden hallinta kokonaisuudessaan.
 

Miten varmistaa, että organisaatiossa on juuri tarvittavat ohjelmistolisenssit, eikä turhista lisensseistä makseta tarpeettomasti?

COMPAREXin konsultointipalvelut keskittyvät ohjelmisto-omaisuuden hallinnan palveluihin ja sopimusneuvottelukonsultointiin yhdessä asiakkaan kanssa. Järjestämme myös räätälöityjä worshopeja asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Lisenssien optimointi lähtee oikeanlaisten sopimusten solmimisesta juuri organisaation tarpeisiin. Pilvipohjaisten ratkaisujen mukaantulo yksinkertaistaa tarveajattelua siinä mielessä, että uusien lisensointimallien myötä asiakkaat pääsevät hankkimaan lisenssejä käyttötarvepohjaisesti joustavimmin ehdoin.

COMPAREXin asiantuntijat käyvät läpi asiakkaan kanssa IT -transformaatioprosessin, ja näin parhaita ratkaisuja sekä kustannussäästöjä pystytään näkemään ja laskemaan jo hankintojen suunnitteluvaiheessa.

Konsultointi

COMPAREXin palveluista voi valita mm. seuraavia osia:

 • ohjelmistolisenssien elinkaarikartoitus
 • IT-ympäristön kartoitus ja kustannuslaskelmat
 • IT -transformaatio ja pilveen siirtyminen
 • sopimusneuvotteluissa konsultointi
 • markkinoiden parhaat hankintahinnat
 • yksi kanava ohjelmistohankinnoille
 • Software Asset Management -palvelut
 • uniikki läpinäkyvyys ohjelmistolisenssien hinnoittelussa kuukausiveloitteisesti
 • COMPAREXonline-portaalin käyttö räätälöidysti

 

Hyödyt

 • valmistajariippumatonta konsultointia ja neuvontaa
 • ensiluokkaista projektitukea kattaen koko IT- transformaation ja ohjelmistolisenssien elinkaaren (konsepti, hankinta, toteutus ja toiminta)
 • Workshopien hyödyntäminen ja sopimukseen kuuluvat koulutukset
 • lopputulemana räätälöityjä ratkaisuja ja kustannussäästöjä

 

Oletko ottanut ensiaskeleet pilveen?

Jo kolme neljästä yrityksestä on ottanut vähintäänkin ensiaskelet pilveen. Voimme tarjoilla ratkaisuja ilmassa leijaileviin kysymyksiin, kuten:
"Kuinka varmistaa liiketoimintakriittinen data? tai Hyödynnänkö hybridipilveä tai sovellusvirtualisointia?"
COMPAREX auttaa uusien palveluiden sekä käyttöönoton suunnittelussa. Aina, kun jokin laajempi ratkaisu tai ohjelmisto tulee uusittavaksi
tai elinkaarensa päähän, on syytä tutkia mahdollisuutta olemassaolevan ratkaisun ottamisesta SaaS-palveluna. Uudet ratkaisut mahdollistavat tyypillisesti näkyvät kustannussäästöt sekä helpottavat työkuormaa ja erityisosaamisen tarvetta joustavuudellaan ja toiminnan nopeudella.


UUTTA ! COMPAREXin tuotteistetut pilvipalvelukokonaisuudet liiketoimintasi tueksi

Nämä kokonaisuudet on tarkoitettu tarpeeseen kuin tarpeeseen. Työn tehokkuuteen liittyvät tarpeet, liiketoiminnan tehostamiseen liittyvät tarpeet tai perusinfran hallintaan ja kustannuksiin liittyvät tarpeet vaativat omanlaisensa ratkaisun. Saat COMPAREXin avulla aikaan juuri sinun liiketoimintaasi tukevan ratkaisun.


Comparexin pilvipalvelut


1. Onboarding Service – Tehokkuutta työskentelyyn!
2. Jump Start – Tehokkuutta IT:hen!
3. Activation Pack – Kilpaluetua, tehostamalla sovelluksia!

Tulemme mielellämme kertomaan palveluvalikoimastamme. Varaa aika konsultointiin sähköpostitse: sales@comparex.fi tai numerosta 029 170 0070. Pilvipohjaisten ratkaisujen asiantuntijana toimii Katri Niemi: katri.niemi@comparex.fi

 

© COMPAREX Finland Oy