Employees

Etsitkö uusia haasteita?

Cloud Solution Sales Professional

Haemme Cloud Solution –asiantuntijaa töihin COMPAREXille

COMPAREX on kansainvälinen ohjelmistojen ja ohjelmistopalveluiden toimittaja. Toimimme 34 maassa työllistäen yli 2000 osaajaa ympäri maailman. Lisätietoja konsernista: www.comparex-group.com

Haemme kasvavaan Suomen tiimiimme Cloud Solution –asiantuntijaa haastaviin, mutta mielenkiintoisiin tehtäviin nopeasti kasvavalla liiketoiminta-alueella.  Hakemallamme henkilöllä tulisi olla kokemusta pilvipohjaisten ratkaisujen myynnistä tai käyttöönotoista sekä näkemystä ja kunnianhimoa kehittää toimintaamme tällä alueella.

Mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus asiakaslähtöisestä myyntityöstä ja asiakassuhteiden ylläpitämisestä, positiivinen ote työhön sekä mielellään osaamista Microsoftin teknologioista, voit olla etsimämme henkilö. Tulet toimimaan tiimissämme asiantuntijana ja innovaattorina Cloud –liiketoiminnan osalta. Teet yhteistyötä muiden asiantuntijoidemme sekä kumppaneidemme kanssa ja rakennat kumppaniverkostoa edelleen. Etsit asiakkaillemme parhaita ratkaisuja, ja tuet muun myynti- ja markkinointihenkilöstömme työtä omalla osaamisellasi.

Hae meille töihin, jos:

  • Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus pilvipalveluiden myynnistä/konsultoinnista yritysasiakkaille.
  • Kyky pitää yllä strategisia suhteita yritysten päätöksentekijöihin CIO, CFO, jne. -tasolla.
  • Halua etsiä uusia asiakkuuksia sekä luovuutta tarjota jo olemassaoleville asiakkaille parempia ratkaisuja.
  • Toimit mielelläsi myös valmentavan asiantuntijan sekä kouluttajan tehtävissä ja osaat tuottaa laadukasta tekstiä sekä suomeksi että englanniksi.
  • Osaat luoda ja panna käytäntöön uusia myyntikonsepteja omalla osaamisalueellasi yhteistyössä COMPAREXin omien osaajien sekä kumppaniverkoston kanssa.
  • Olet valmis toimimaan yhtenä Microsoftin teknologioiden ”sanansaattajista” sekä halukas kouluttautumaan lisää tällä alueella.

Me tarjoamme:
Avoimen työympäristön ja hienon mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamista sekä yrityksen liiketoimintaa. Etätyömahdollisuudet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut ovat luonnollinen lisä palkkaasi. Päivittäisen työsi tukena toimii kansainvälinen asiantuntijaverkostomme ja paikallinen markkinointi sekä myyntitiimi. 


Kuinka haet työpaikkaa:
Lähetä kirjallinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen mikko.halonen@comparex.fi 4.7.2016 mennessä. Mikäli haluat lisätietoja työnkuvaan liittyen, ota yhteyttä Country Manager Mikko Haloseen, puh. 029 170 0700 ke 22.6. klo 14-16 tai ke 29.6. klo 9:00-11:00.

© COMPAREX Finland Oy