Autodesk Subscription

Autodeskin tuotevalikoiman löydät täältä: www.autodesk.fi/products
Pyydä tarjous tarvitsemistasi tuotteista: sales@comparex.fi

 

Autodesk Subscription

Autodesk® Subscription on laaja ohjelmistoylläpitosopimus, jolla saat Autodeskin uusimmat ohjelmistopäivitykset ja -parannukset käyttöösi helposti ja nopeasti. Subscription -tuotevalikoima jakaantuu kahteen eri kategoriaan sekä aktiiviseen ylläpitosopimukseen:
 

Desktop Subscription eli vuokralisenssisopimus

Vuokralisenssi tarjoaa joustavuutta, eli valittavana on kvartaalin pituisesta aina kolmen vuoden pituisiin vuokrakausiin. Desktop Subscription mahdollistaa pääsyn viimeisimpiin ohjelmistoihin, tuoteparannuksiin ja tekniseen tukeen alhaisillakin kustannuksilla. Vuokralisensseissä on myös laajemmat käyttöehdot eli niitä voi käyttää kaikkialla maailmassa tietyin poikkeus.
 

Maintenance Subscription

Niin sanottu ”perinteinen ylläpitosopimus” on pitää Autodesk-ohjelmistot ajan tasalla, kun uusia Perpetual -lisenssejä ei ole enää Autodeskillä myynnissä. Aktiivisella sopimuksella käytössä on aina uusimmat ohjelmistoversiot, ja pääset myös hyötymään Autodesk A 360-pilvipalveluista, edistyneestä teknisestä tuesta, kotikäyttölisenssistä, aiempien versioiden käytöstä ja joustavammista lisenssiehdoista.
 

Cloud Services Subscription

Autodeskin pilvipalveluilla voi siirtää runsaasti työtehoa tietokoneelta vaativat laskennat ja renderöinnit näppärästi pilveen, parantaa työnkulkua sekä lisätä kommunikointia ja yhteistyötä kollegoiden kanssa eri työvaiheissa. Pilvipalvelut lyhentävät työvaiheiden kestoa ja vapauttavat tietokoneen tehoja tuottavuutta nostaen ja tehokkuutta lisäten.

© COMPAREX Finland Oy