Autodesk

 

COMPAREX on Autodeskin virallinen ohjelmistohallinnan (Software Asset Management) kumppani. Toteutamme asiakaskohtaisia ohjelmistohallinnan palveluita kertaluontoisina kartoituksina tai jatkuvana palveluna, asiakkaan tarvetta vastaavasti. Palvelun tai kartoituksen aikana kerätään ohjelmistoasennustiedot automaattisesti, ja tietoa verrataan hankittuihin ohjelmistokäyttöoikeuksiin. Tyypillinen lopputulemana on asiakaskohtainen raportti mahdollisista päivitys- tai korjaustarpeista.

Asiantuntija- ja kehityspalvelut
Asiakkaan on mahdollista hyödyntää COMPAREX:in erikoisosaamista mm. kehitys- ja koulutustarpeissaan. Teemme asiakaskohtaisia toteutuksia mm. tuotteisiin liittyvien koulutusten muodossa. Tarjoamme myös BIM- ja GDL -library -projekteja asiakkaille. Kysy lisää.
Pyydä tarjous tarvitsemistasi tuotteista: sales@comparex.fi

 

 

COMPAREX on saavuttanut Autodesk Gold –Partner statuksen. Uusi jälleenmyyjästatus antaa meille mahdollisuuden tarjota koko Autodeskin tuotevalikoiman asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Autodeskin tuotevalikoiman löydät täältä: www.autodesk.fi/products 
Kouluttaudu COMPAREXin Autodesk -visualisointi- ja Revit -kursseilla.
Messutarjous voimassa 30.11. saakka!

AJANKOHTAISTA NYT:
Olemme mukana Alihankintamessuilla Tampereella 27.-29.9. Tule tervehtimään meitä Autodeskin esittelypisteelle. Spesialistimme Jarmo Kumpula on äänessä demoteatterissa kaikkina kolmena päivänä. Katso demoteatterin aikataulu.

Autodesk Subscription -ohjelmistoylläpitosopimuksella saat Autodeskin uusimmat ohjelmistopäivitykset sekä laajennetut käyttöoikeudet käyttöösi. Lue lisää sopimusvaihtoehdoista täältä.

 

Architecture & Building

Rakennussuunnittelutuotteisiin kuuluva Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection tarjoaa kattavan valikoiman sujuvasti yhteentoimivia rakennussuunnitteluohjelmia. Kokoelma kattaa kaikki talotekniikan ja arkkitehti- sekä rakennesuunnittelun tuotteet. Näitä tuotteita on myös mahdollisuus tilata erikseen.

Media & Entertainment Collection

Animaatioelokuvien tekijä, mallintaja, visuaalitehostetaiteilija tai pelinvalmistaja - vapauta luovuutesi johtavilla 3D-animaatiotyökaluilla.

Uusi Media & Entertainment Collection on huippuedullinen kokoelma käyttäjälle, joka tarvitsee kaiken Mayasta ja 3dsMaxista aina Motion Builderiin
saakka. Kokoelma tarjoaa lisäksi 25GB pilvi-tallennustilaa sekä Character Generatorin, joka nopeuttaa mm. animoitujen hahmojen luomista.

Autodeskin M&E -tuoteperheeseen kuuluu kokoelman lisäksi mm. tuotteet Mental ray, Mudbox, Revit, FBX, Flame ja Smoke.

Product Design & Manufacturing

Valmistava teollisuuden Autodesk Product Design Collection sisältää 12 tuotetta tuote-, mekaniikka- ja sähkösuunnittelijoiden käyttöön. Mukana on muunmuassa  myös Factory Design Utilities sekä 25GB pilvitallennustilaa.

Base & AutoCAD

Autodesk Base -valikoimaan kuuluu LT -tuotteita, jotka käyvät esimerkiksi kevyeen perussuunnitteluun.

AutoCAD -suunnittelu- ja dokumentointiohjelmistolla luodaan näyttäviä 2D- ja 3D suunnitelmia ja nopeutetaan dokumentointia sekä detaljointityön tuottavuutta. AutoCAD sisältää AutoCAD 360 Pron.

© COMPAREX Finland Oy