Software

Ohjelmistot, konsultointi ja palvelut.

COMPAREX on kansainvälinen korkealaatuisten IT-palveluiden toimittaja sekä ohjelmistolisensoinnin ja ohjelmisto-omaisuuden hallinnan asiantuntija.

Jo 30 vuoden ajan olemme suunnitelleet ja toteuttaneet palvelin- ja päätelaiteinfrastruktuureita pk-yrityksille, julkiselle hallinnolle, teollisuudelle ja kansainvälisesti suuntautuneille asiakkaille. Sen lisäksi, että meillä on ainutlaatuista tietoa ohjelmistojen hankinnoista, hallinnasta ja lisensoinnista, tarjoamme kattavaa, valmistajariippumatonta palvelua yhdestä ainoasta paikasta.

Erittäin pätevät asiantuntijamme ovat mukana kaikissa projekteissa analyyseistä hankintoihin, suunnittelusta käyttöönottoon sekä toimintaan ja tukeen. Noin 2 450 ihmistä 35 maassa viidessä maanosassa seisovat projektiesi takana. Teemme tiivistä yhteistyötä suurimpien toimittajakumppaneiden kanssa, kuten Microsoft, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, McAfee, Hitachi ja IBM. COMPAREX on Microsoft Licensing Solutions Partner (LSP) ja yrityksellä on yli 4750 eri sertifikaattia 70 valmistajalta.

© COMPAREX Finland Oy