• Assessments
    Verkrijg inzicht en overzicht met onze Assessments

Cloud Readiness Assessment

Bent u klaar om gebruik te maken van Microsoft Office 365? De Cloud Readiness Assessment voor Office 365 biedt inzicht en duidelijkheid.

Lees meer in de pdf...

SAM Optimization Model (SOM) Assessment

Heeft u besloten om Software Asset Management (SAM) te gaan implementeren binnen uw organisatie? Uit onze ervaring blijkt dat er vaak geen eenduidig beeld is waar organisaties moeten beginnen en hoe zij dit moeten inrichten. Een SAM Optimization Model (SOM) assessment geeft inzicht in en richting aan dit proces.

Lees meer...

Enterprise Mobility Management Assessment

COMPAREX heeft samen met partner BLAUD de Enterprise Mobility Management Assessment ontwikkeld om een verantwoorde keuze te kunnen maken uit de verschillende EMM-oplossingen.

Lees meer in deze pdf...

VMware vSphere Optimization Assessment

Verbeter de efficiency van uw virtuele omgeving. Heeft u uw IT-omgeving gevirtualiseerd? Merkt u dat u soms het overzicht mist door de complexiteit? Kunt u problemen in uw IT-omgeving snel en doeltreffend oplossen? Wij bieden u de VMware vSphere Optimization Assessment aan. Hiermee ziet u in één oogopslag wat de actuele status is van uw virtuele IT-infrastructuur.

Lees meer in deze pdf...

Pre-audit VMware Assessment

Weet u zeker dat uw VMware-serverlicenties op orde zijn? Voor veel middelgrote en grote organisaties blijkt het lastig om volledig inzicht te houden. Ons assessment haalt alle tekortkomingen boven tafel en bereidt u voor op een licentie-audit. Zo voorkomt u verrassingen van incompliance bij een eventuele audit.

Lees meer in deze pdf...

DLP Healthcheck Assessment

COMPAREX biedt u de mogelijkheid om een Data Loss Prevention (DLP) Health Check voor uw organisatie uit te voeren. Zelfs als u een goede next generation firewall in gebruik heeft, of er al andere maatregelen zijn getroffen, is het goed om eens een second opinion uit te voeren. Vooral met het oog op de nieuwe privacywetgeving, waarbij er veel verandert op dit gebied en de consequenties voor veel organisaties van invloed zijn op het securitybeleid.

Lees meer in deze pdf...

Neem contact op