Workspace 365 is de ultieme werkplek in de cloud.

Cloud computing wordt pas echt interessant als u niet alleen kantoortoepassingen als Word en Excel via de browser gebruikt, maar ook uw eigen bedrijfsapplicaties. COMPAREX Workspace 365 maakt dit mogelijk. Het unieke cloudplatform verhoogt daarmee de productiviteit en verlaagt de total cost of ownership (TCO) drastisch.

De ultieme werkplek, al uw applicaties benaderbaar in de cloud

Workspace 365 is de ultieme werkplek in de cloud. Medewerkers kunnen binnen één klik alle applicaties starten vanuit een browser, vanaf elk device. Via een gebruiksvriendelijk webportaal, worden de kantoortoepassingen van Office 365 gecombineerd met Microsoft Azure en de bedrijfsapplicaties binnen de organisatie. Hierdoor hebben medewerkers altijd toegang tot de applicaties die zij nodig hebben. De koppeling met bedrijfseigen toepassingen, zoals het ERP-systeem en de financiële administratie, maakt Workspace 365 uniek.

COMPAREX Workspace 365 - afbeelding 1

Vereenvoudig uw applicaties voor meer overzicht

Is de interface van uw huidige applicaties te complex waardoor medewerkers data vergeten in te voeren? Of is uw applicatie ongeschikt voor smartphones & tablets? Workspace 365 kan gebruikmaken van de webkoppeling van uw eigen applicaties, ongeacht of deze lokaal of in een cloudomgeving staan. Hiermee kan bidirectionele synchronisatie opgesteld worden tussen de huidige applicatie en de integratie in Workspace 365.

COMPAREX Workspace 365 - afbeelding 2Zo krijgen medewerkers een eenvoudige interface die wel geschikt is voor mobiele devices. Is er geen webkoppeling beschikbaar, dan verloopt de communicatie via API’s of eventueel zelfs via een rechtstreekse koppeling met de desbetreffende database. De experts van COMPAREX adviseren graag over de juiste integratiemethodes en zorgen dat de externe bronnen beschikbaar zijn binnen Workspace 365. Dit geldt zelfs voor legacy software.

Voor wie is Workspace 365?

Workspace 365 is met name geschikt voor medewerkers die heel mobiel zijn en hun computer voor een beperkt aantal toepassingen gebruiken. Zoals verkoopbalie’s, magazijnmedewerkers, de technische buitendienst en verpleegkundigen. Ook degenen die veel op papier schrijven en aan het eind van hun werkdag deze informatie in een systeem zetten, zijn gebaat bij het cloudplatform. Zij kunnen gegevens direct en ter plekke verwerken en raadplegen. Hun werk wordt veel efficiënter, waardoor ze meer tijd hebben voor hun klanten of patiënten.

Voorbeeld

Voor een thuiszorg-organisatie wordt Workspace 365 gebruikt voor de ambulante medewerkers, waarvan lang niet iedereen over een bedrijfslaptop beschikt. De administratie werd voorheen overdag op papier vastgelegd en aan het einde van de dag in het patiënten systeem verwekt. Met het platform hebben de werknemers via een zakelijke tablet direct eenvoudig en veilig toegang tot patiëntgegevens, zakelijke e-mail, en de bedrijfssystemen voor uren- en verlofregistratie. Ze hoeven daarvoor geen VPN op te zetten en het bedrijf is geen aanvullende software voor remote toegang verschuldigd.

Na implementatie van COMPAREX Workspace 365 daalde de TCO per werkplek maandelijks van EUR 70 - 140 naar EUR 20 - 40. Tegelijkertijd schoot de productiviteit van de medewerkers omhoog. Zij kunnen hun administratieve taken direct uitvoeren.

Belangrijkste voordelen van COMPAREX Workspace 365

  • Verhoogt de productiviteit, ook voor mensen zonder vaste werkplek
  • Verlaagt de total cost of ownership met meer dan 50%
  • Veilig, onder andere door multi-factor authenticatie
  • Eenvoudig in gebruik en beheer
  • Totaalwerkplek, door consolidatie van (legacy) bedrijfsapplicaties en Office 365 in één webportaal
  • Minder support tickets door eenvoud en single sign-on

Meer informatie

Hoeveel kunt u besparen op de TCO per werkplek? De experts van COMPAREX ondersteunen u graag bij de bepaling daarvan. Ze kunnen ook demonstreren wat de mogelijkheden van Workspace 365 zijn. Dit gebeurt tijdens een inspiratiesessie.

Wilt u meer weten over Workspace 365 of wilt u zich samen met collega's direct aanmelden voor deelname aan een inspiratiesessie? Neem dan contact op met Ron Vermeulen, Manager Cloud Solutions.

Neem direct contact op met Ron Vermeulen

Neem contact op

Ron Vermeulen

Ron Vermeulen

Manager Cloud Solutions

Cloud inspiratie-workshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten van Microsoft en de Workspace 365 cloudwerkplek. Tijdens een interactieve inspiratie-workshop van een halve dag staan onze cloudexperts stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen wij een roadmap op, met eventuele vervolg-workshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Lees meer


COMPAREX Experience Center

Wat zou het fijn zijn om een voorproefje te krijgen van de softwareoplossing die uw organisatie overweegt aan te schaffen. Dat u zelf ervaart hoe de toepassing eruitziet en functioneert in uw bestaande bedrijfsprocessen en ICT-omgeving.

Neem ook zo’n voorproefje! Om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing, nodigen wij u uit in het COMPAREX Experience Center in Amsterdam.

Lees meer