Profiteer van de aanbieding Azure Quick Start

Krijg vier dagen gratis Azure-consultancy van onze cloudexperts

In samenwerking met Microsoft heeft COMPAREX een aanbieding, waarbij u bij afname van € 2.000,- aan Azure-tegoed vier dagen GRATIS ondersteuning ontvangt van onze cloudexperts voor workshops, advies én basisinrichting! Zo maakt u voordelig kennis met Azure en helpen wij u op weg om zelf de voordelen van het platform te ervaren. *

Pragmatisch en gecontroleerd op weg naar de cloud

Het Azure-platform biedt reken-, opslag-, gegevens-, netwerk- en appservices. Azure stelt uw business in staat adaptief te reageren op de steeds sneller veranderende markt om zo uw concurrentie voor te blijven. Wij hebben een aanpak ontwikkeld waarmee u pragmatisch en gecontroleerd het Azure-fundament legt. Hierna wordt uw organisatie in staat gesteld zelfstandig stappen te ondernemen om met Azure te werken.

Onze unieke aanpak:

  • Wij verzorgen een Azure workshop met concrete voorbeeldscenario’s.

  • COMPAREX richt het Azure-fundament voor u in samen met een aanvullende workload naar keuze.

  • Expertise van COMPAREX bij de uitleg van de portalen en verbruikskosten. Na twee maanden krijgt u een gepersonaliseerde PowerBI rapportage die u inzicht geeft welke kosten zijn gemaakt. U blijft toegang houden tot deze rapportage zodat u altijd een gedegen overzicht heeft van de kosten.

  • COMPAREX beschikt over uitgebreide kennis van licentieregelingen waardoor wij u slimme contractvormen kunnen adviseren. Op basis van uw verbruik helpen wij u om inzichtelijk te krijgen waar extra voordeel te behalen is door bijvoorbeeld workloads als het Azure Compute Pre-purchase abonnement af te nemen.

Profiteer nu van deze aanbieding!

De Azure Quick Start bieden wij tijdelijk aan voor een investering van € 2.000,- aan Azure-tegoed. In ruil hiervoor krijgt u vier dagen Azure-ondersteuning van een Azure-expert. *

* Deze actie is alleen van toepassing voor klanten die nog geen Azure in gebruik hebben, minder dan EUR 1.000,- per maand verbruiken of Azure via credit-card afrekenen.

 Profiteer NU van onze Azure Quick Start aanbieding