Ontdek de mogelijkheden van clouddiensten met de Cloud inspiratieworkshop.

Ontdek de mogelijkheden van de Microsoft Clouddiensten en meer...

De wereld van IT staat op zijn kop en uw organisatie moet mee. Medewerkers verwachten dat ze net als op hun smartphone overal online aan de slag kunnen, waar en wanneer ze dat wensen. Bovendien komen talloze clouddiensten beschikbaar die uw onderneming eenvoudig en tegen flexibele kosten kunt inzetten op de werkvloer. Ontdek de onbeperkte mogelijkheden en voldoe aan de verwachtingen van uw medewerkers.

Het gebruik van mobility en cloud computing heeft grote gevolgen voor de dienstverlening die u levert. Het schept waardevolle mogelijkheden, maar kent ook valkuilen. Overweegt u de stap naar de cloud? Laat u goed voorlichten over de verschillende clouddiensten. COMPAREX verzorgt leerzame workshops waarin de laatste trends en markontwikkelingen de revue passeren. Onze experts vertalen ze graag naar concrete oplossingen die u op weg helpen.

Werkplek in de cloud

De toekomst van de werkplek ligt in de cloud. In deze workshop tonen wij de belangrijkste mogelijkheden van cloudwerkplekken. Microsoft biedt met Office 365, CRM Online en Enterprise Mobility een groeiende verzameling clouddiensten, waarmee uw medewerkers nog productiever hun taken uitvoeren. Aan de hand van voorbeeldscenario’s en live demonstraties ziet u de toegevoegde waarde van de Microsoft-diensten. U maakt ook kennis met Workspace 365 van COMPAREX. De ultieme cloudwerkplek die altijd en overal toegankelijk is.

Lees meer over Workspace 365!

Datacentertaken in de cloud

Uw organisatie profiteert niet alleen met werkplekken vanuit de cloud. U kunt ook veel winst behalen door datacentertaken naar de cloud te verhuizen. Microsoft Azure is hiervoor het geschikte platform. Het biedt een groeiende verzameling van geïntegreerde services, voorberekeningen, opslag, gegevens, netwerken en toepassingen. U kunt daarmee niet alleen sneller werken, u krijgt ook meer gedaan en bespaart geld.

Inspiratieworkshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten van Microsoft en de Workspace 365 cloudwerkplek. Tijdens een interactieve inspiratieworkshop van een halve dag staan de cloudexperts van COMPAREX stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen zij een roadmap op, met eventuele vervolgworkshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Ter voorbereiding op de workshop vindt een conference call plaats. Daarin worden uw specifieke onderwerpen geïnventariseerd. Heeft uw organisatie een Microsoft Enterprise Agreement of Enterprise Subscription Agreement? Dan is de kans groot dat u over Software Assurance Planning Services Vouchers beschikt. Deze kunt u in veel gevallen gebruiken voor de vervolgstappen in de roadmap naar de cloud.

Meld uw organisatie nu aan voor een Cloud inspiratieworkshop!

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor beleidsmedewerkers, managers en IT-professionals binnen uw organisatie.

Hoe begint u met de cloud?

Om clouddiensten te omarmen, begeleidt COMPAREX uw organisatie met 5 stappen:

 1. Inspiratiesessies
  • De mogelijkheden van Microsoft clouddienstenOffice 365
  • CRM Online
  • Azure
  • Enterprise Mobility & Windows 10
  • Workspace 365
  • Cloud Backup & Recovery
    
 2. Readiness
  • Persona Assessment
  • License Readiness Assessment
  • Cloud Readiness Assessment
  • Proof of Concepts
    
 3. Deploy
  COMPAREX activeert voor u de gekozen clouddienst en biedt ondersteuning bij de uitrol of het koppelen met uw on-premise omgeving.
   
 4. Migratie
  Afhankelijk van uw situatie en voorkeuren, voert COMPAREX de migratie naar de cloud zelf uit of in samenwerking met partners.
   
 5. Adoptie
  Daarna begeleiden wij u bij de adoptie met proactief support en trainingen voor uw gebruikers. Wij leveren ook rapportages over het gebruik van de cloudomgeving.

Neem contact op met Ron Vermeulen

Neem contact op

Ron Vermeulen

Ron Vermeulen

Manager Cloud Solutions

Klanten over COMPAREX

Bas van Galen, Head of IT bij Redevco: “Tijdens de Cloud Inspiratieworkshop en opeenvolgende meetings heeft het gespecialiseerde cloud team van COMPAREX ons op meerdere vlakken de ogen geopend.”

Microsoft Customer Immersion Experience

Onderga een Microsoft Customer Immersion Experience (CIE) en ontdek de mogelijkheden van cloud. Natuurlijk wil uw organisatie vooruit. Technologie helpt om processen te optimaliseren en het werk efficiënter maken. Maar welke technologische oplossing past het beste bij uw organisatie?

Lees meer


Blogs over de cloud

11/10/2016: Grip op de cloud én op de kosten

04/10/2016: Inkoop vormt de missing link voor succesvolle cloudmigratie

29/09/2016: Van bezemkast naar cloud

20/09/2016: Cloud PBX: een korte deep dive

13/09/2016: IaaS: feit of fictie

04/08/2016: Hoe gaat uw organisatie om met de transformatie die uw end users doormaken?

09/06/2016: Ziet u ook toekomst in het Adobe subscriptiemodel?

26/05/2016: Snel naar de cloud? Be prepared!

17/05/2016: Office 365 E5: een nieuw begin, een eerste kennismaking

26/02/2016: Return on Investment: drie voorbeelden van winst maken wanneer u investeert in CRM Online

12/02/2016: Naar de cloud met behoud van de regie? Het kan!

Bekijk hier alle blogs