Met Microsoft Dynamics CRM Online zijn uw gegevens altijd en overal veilig beschikbaar.

Ontdek de mogelijkheden van CRM online

CRM is de sleutel tot een klantgerichte organisatie. Een goed systeem voor relatiebeheer stelt medewerkers in staat snel relevante informatie over klanten en leveranciers te raadplegen en in te zetten voor de dienstverlening.

Werkt u in de zorg, bij de overheid of in een commerciële organisatie? Onafhankelijk van de branche waarin u werkt, wordt een hoge kwaliteit van dienstverlening richting klanten en leveranciers verwacht. Met CRM-toepassingen vanuit de cloud wordt het nog beter: de gegevens zijn altijd en overal veilig beschikbaar en bovendien eenvoudig centraal te beheren. Iets voor uw organisatie?

De experts van COMPAREX nodigen u uit voor een eendaagse workshop Microsoft Dynamics CRM Online. Tijdens de bijeenkomst passeren diverse thema’s de revue, met als doel u meer helderheid te verschaffen. Wat betekent CRM in de praktijk, hoe ziet de cloudapplicatie eruit en welke mogelijkheden biedt CRM online voor uw organisatie?

Wat levert de workshop u op?

In een paar uur tijd brengen onze experts u en uw collega’s op de hoogte van CRM in het algemeen en Microsoft Dynamics CRM Online in het bijzonder.

Uw voordelen

De Workshop Microsoft Dynamics CRM Online:

  • geeft inzicht in de voordelen van Microsoft Dynamics CRM Online;
  • toont de mogelijkheden en toegevoegde waarde van Microsoft Dynamics CRM Online;
  • biedt inspiratie aan de hand van voorbeeldscenario’s en een demonstratie;
  • geeft inzicht in de vervolgstappen met functionele en technische assessments.

Aanpak

De bijeenkomst duurt een dag en vindt plaats bij u op locatie, bij COMPAREX of bij Microsoft. In de ochtend ervaart u zelf hoe het is om te werken met Microsoft Dynamics CRM Online vanaf diverse apparaten, zoals tablets, laptops en smartphones. U leert over zaken als dashboards, rapportages, security en compliance.

‘s Middags helpen onze experts u keuzes maken aan de hand van diverse CRM-thema’s, zoals verkoop, marketing, service en social media. Uiteraard staan zij uitvoerig stil bij de behoeften en wensen die leven in uw organisatie. Een inventarisatie daarvan vindt plaats tijdens een intakegesprek voorafgaand aan de workshop.

Vervolgstappen

Na afloop ontvangt u de uitgewerkte presentatie, een rapportage van de besproken onderwerpen en de vervolgstappen die het beste bij uw organisatie passen.

Voor wie?

De workshop is met name geschikt voor een groep van stakeholders en gebruikers uit de business. Ook de IT-afdeling heeft er baat bij, zeker als dit team meer wil weten van CRM online voordat het in de organisatie wordt geïntroduceerd

Investering

De investering voor deelname bedraagt één dag consultancy. Mogelijk gelden in uw situatie fundingprogramma’s (Software Assurance Planning Service vouchers). Onze experts helpen u graag bij het vaststellen van de mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de eendaagse Workshop Microsoft Dynamics CRM Online of willen u en uw collega’s zich direct aanmelden voor deelname? Neem dan contact op met Ron Vermeulen, Manager Cloud Solutions.

Neem direct contact op met Ron Vermeulen

Neem contact op

Ron Vermeulen

Ron Vermeulen

Manager Cloud Solutions

Azure Activation Pack

De cloud wordt pas echt interessant als u uw applicaties evalueert. Een stap in de cloud is voor veel organisaties een stap in het onbekende. Office 365 is het eerste waar veel bedrijven aan denken. Maar u kunt ook veel winst behalen door bedrijfsapplicaties naar de cloud te verhuizen als deze zich nu nog in uw eigen serverruimtes bevinden. Microsoft Azure is hiervoor het geschikte platform. Het biedt een groeiende verzameling van geïntegreerde services, voorberekeningen, opslag, gegevens, netwerken en toepassingen. U kunt daarmee niet alleen sneller werken, u krijgt ook meer gedaan en bespaart geld.

Lees meer

Cloud inspiratie-workshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten van Microsoft en de Workspace 365 cloudwerkplek. Tijdens een interactieve inspiratie-workshop van een halve dag staan onze cloudexperts stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen wij een roadmap op, met eventuele vervolg-workshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Lees meer