• Neem deel aan onze workshops
    Neem deel aan onze workshops

Cloud inspiratieworkshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten van Microsoft en de Workspace 365 cloudwerkplek. Tijdens een interactieve inspiratieworkshop van een halve dag staan onze cloudexperts stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen wij een roadmap op, met eventuele vervolg-workshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Lees meer...

SoftLayer inspiratieworkshop - ontdek de onbeperkte mogelijkheden van de SoftLayer Cloud

Wijzigingen, vernieuwingen en uitbreidingen in uw IT-infrastructuur vragen veel aandacht en generen aanzienlijke kosten. Niet alleen de aanschafkosten zijn een aandachtspunt, maar ook het beheer en de infrastructurele prijzen zijn bepalend. Gelukkig zijn er clouddiensten beschikbaar die uw organisatie eenvoudig en tegen veelal lagere kosten kan inzetten. Ontdek de onbeperkte mogelijkheden en flexibele kostenstructuur van de Softlayer Cloud tijdens onze inspiratieworkshop.

Lees meer...

Data Management Optimalisatieworkshop

Vind de balans tussen het toenemende belang en de bijkomende lasten van data. Elke organisatie bezit waardevolle data, maar slecht een klein deel weet hier optimaal van te profiteren. Om u hierbij te ondersteunen, bieden wij een Data Management Optimalisatie Workshop aan die gericht is op het:

  • beoordelen van uw strategie voor het beheer van uw bedrijfsdata, -processen en -infrastructuur
  • inzichtelijk maken van verbeterpunten
  • vormgeven van een stappenplan

Lees meer...

vCloud Air inspiratieworkshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten en hoe u met behulp van vCloud Air snel maar in uw eigen tempo de stap naar het datacenter kunt maken.

Lees meer...

Software Asset Management workshop

Maak kennis met de succesfactoren, valkuilen en voordelen van Software Asset Management.

Lees meer...

Neem contact op