Lees meer over de diensten van COMPAREX

SoftCare: Next Level Software Licensing

SoftCare is een nieuwe dienstverlening waarbij wij als uw exclusieve softwarepartner optreden. Bij SoftCare besteedt u uw licentiemanagement volledig uit aan COMPAREX, voor een vast bedrag per werkplek per maand.

Lees hier meer over deze vorm van dienstverlening

COMPAREX Experience Center

Wat zou het fijn zijn om een voorproefje te krijgen van de softwareoplossing die uw organisatie overweegt aan te schaffen. Dat u zelf ervaart hoe de toepassing eruitziet en functioneert in uw bestaande bedrijfsprocessen en ICT-omgeving.

Neem ook zo’n voorproefje! Om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing, nodigen wij u uit in het COMPAREX Experience Center in Amsterdam.

Lees meer...

Workshops, assessments, trainingen en evenementen

Om u als organisatie goed te adviseren rondom thema’s als cloud computing, security, mobility, computing everywhere, software asset management en information management bieden wij diverse workshops, (betaalde) assessments, (betaalde) trainingen en evenementens aan.

Workshops

Cloud inspiratieworkshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten van Microsoft en de Workspace 365 cloudwerkplek. Tijdens een interactieve inspiratie workshop van een halve dag staan onze cloudexperts stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen wij een roadmap op, met eventuele vervolg-workshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Lees meer...

vCloud Air inspiratie workshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten en hoe u met behulp van vCloud Air snel maar in uw eigen tempo de stap naar het datacenter kunt maken.

Lees meer...

Software Asset Management workshop

Maak kennis met de succesfactoren, valkuilen en voordelen van Software Asset Management.

Lees meer...

Assessments

RES ONE Service Store Pilot Pakket

Wij zien vaak dat medewerkers veel van de IT-afdeling verwachten. Keuzevrijheid en snel geleverde IT-diensten zijn vandaag de dag normaal, het liefst zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Met de RES ONE Service Store transformeert u de IT-ervaring van uw medewerkers.

Lees meer...

Cloud Readiness Assessment

Bent u klaar om gebruik te maken van Microsoft Office 365? De Cloud Readiness Assessment voor Office 365 biedt inzicht en duidelijkheid.

Lees meer in de pdf...

SAM Optimization Model (SOM) Assessment

Heeft u besloten om Software Asset Management (SAM) te gaan implementeren binnen uw organisatie? Uit onze ervaring blijkt dat er vaak geen eenduidig beeld is waar organisaties moeten beginnen en hoe zij dit moeten inrichten. Een SAM Optimization Model (SOM) assessment geeft inzicht in en richting aan dit proces.

Lees meer...

Enterprise Mobility Management Assessment

COMPAREX heeft samen met partner BLAUD de Enterprise Mobility Management Assessment ontwikkeld om een verantwoorde keuze te kunnen maken uit de verschillende EMM-oplossingen.

Lees meer in deze pdf...

Virtualization Optimalization Assessment

Verbeter de efficiency van uw virtuele omgeving. Heeft u uw IT-omgeving gevirtualiseerd? Merkt u dat u soms het overzicht mist door de complexiteit? Kunt u problemen in uw IT-omgeving snel en doeltreffend oplossen? Wij bieden u de VMware vSphere Optimization Assessment aan. Hiermee ziet u in één oogopslag wat de actuele status is van uw virtuele IT-infrastructuur.

Lees meer in deze pdf...

Pre-audit VMware Assessment

Weet u zeker dat uw VMware-serverlicenties op orde zijn? Voor veel middelgrote en grote organisaties blijkt het lastig om volledig inzicht te houden. Ons assessment haalt alle tekortkomingen boven tafel en bereidt u voor op een licentie-audit. Zo voorkomt u verrassingen van incompliance bij een eventuele audit.

Lees meer in deze pdf...

DLP Healthcheck Assessment

COMPAREX biedt u de mogelijkheid om een Data Loss Prevention (DLP) Health Check voor uw organisatie uit te voeren. Zelfs als u een goede next generation firewall in gebruik heeft, of er al andere maatregelen zijn getroffen, is het goed om eens een second opinion uit te voeren. Vooral met het oog op de nieuwe privacywetgeving, waarbij er veel verandert op dit gebied en de consequenties voor veel organisaties van invloed zijn op het securitybeleid.

Lees meer in deze pdf...

Trainingen

Licentiebeheer training

Heeft u in uw dagelijkse werk te maken met de aankoop van softwarelicenties, de implementatie en het beheer hiervan? De licentiebeheer training voorziet in de eerste stap op weg naar een solide beheer van uw sofwareportfolio. Wanneer u uw softwareportfolio op de goede manier beheert, realiseert u een aanzienlijke kostenbesparing en sluit u bovendien de risico´s van incompliance uit. Voor deelname aan deze 2-daagse training is geen voorkennis van software of softwarelicenties vereist.

Klik hier voor meer informatie...

IAITAM Certified Software Asset Manager (CSAM)

Bent u betrokken bij het managen van de software assets van uw organisatie? Wilt u meer grip en controle krijgen op de volledige lifecycle van uw software assets? De CSAM training is hiervoor de aangewezen en enige training die een wereldwijd erkende certificering biedt.

Klik hier voor meer informatie

Snow Software trainingen

Maakt uw organisatie gebruik van Snow Software? COMPAREX biedt trainingen voor zowel gebruikers als beheerders van Snow Software. U leert hoe u de software maximaal benut en zo efficiënt mogelijk beheert.

Klik hier voor meer informatie over de technische training van Snow Software

Klik hier voor meer informatie over de functionele training van Snow Software

Evenementen

Om u op de hoogte te houden van nieuwe trends en ontwikkelingen op IT gebied organiseren wij regelmatig sessies voor u. Meestal vinden deze sessies plaats bij COMPAREX op kantoor in de Conference Room. Dit zijn sessies voor maximaal 16 personen. Onze sessies zijn alleen bedoeld voor eindgebruikers en niet voor vendoren of partners.

Wilt u op de hoogte blijven van onze sessies? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk onze geplande evenementen...

Neem contact op

Bekijk hieronder onze oplossingsgebieden!

Cloud Solutions

Cloud Solutions

  •  De Cloud wordt pas echt interessant als u de processen erop afstemt

Computing Everywhere

Computing Everywhere

  •  Computing Everywhere: van losse technologieën naar een geheel

Big Data & Analytics

Big Data & Analytics

  •  Analytics: alle data op een hoop en toch compliant

Software Asset Management

SAM

  •  Wij helpen u op weg naar maximale transparantie

Disaster Recovery

Disaster Recovery

  •  Een doordachte Disaster Recovery strategie houdt de schade bij een systeemstoring of downtime beperkt

Security

Security

  •  Welke impact hebben IT-ontwikkelingen op uw cyber security?

Mobility

Mobility

  •  In 3 stappen naar een adequate mobiele beveiliging

Information Management

Information Management

  •  Tem de stortvloed van gegevens met Information Management

Digital Content

Digital Content

  •  De juiste licentie voor marketing- en documentcreatie software.