Kwaliteit heeft een hoge prioriteit bij COMPAREX

COMPAREX hecht veel waarde aan kwaliteit. Voor u als klant op zowel operationeel als relationeel niveau. COMPAREX streeft naar langdurige relaties met haar klanten. Kwaliteit is noodzakelijk in de branche. Het juist leveren van software maar daarbij ook borg staan voor een nauwkeurig beheer van de gehele portefeuille vereist een kwalitatief hoogwaardige manier van werken.

DEKRA ISO 9001:2015 certificeringCOMPAREX Nederland B.V. beschikt over de ISO 9001:2015 certificering. Deze norm wordt toegekend als een organisatie voldoet aan ”een georganiseerde zorgvuldigheid van werken teneinde zeker te stellen dat een product of dienst aan de gestelde eisen voldoet”.

De werkwijze van de interne organisatie van COMPAREX is onder de loep genomen door het Internationale kwaliteitsbureau DEKRA. De scope van de certificering is "Specialistisch advies en ondersteuning bij het beheer van licentiecontracten en gebruiksrechten voor software en daaraan gerelateerde (technische) diensten."

COMPAREX is trots op deze erkenning. Dit houdt echter niet in dat we nu klaar zijn. Wij zullen intern en naar onze klanten toe onze dienstverlening blijven verbeteren. In onze markt verandert er zoveel dat stilstaan geen optie is. Het kwaliteitsstreven blijft dus zeker op de agenda staan, hetgeen ook een voorwaarde is om de kwaliteitsnorm te behouden.

COMPAREX ISO Certificering Upgrade naar 9001:2015

Periodiek vinden audits plaats bij COMPAREX om de kwaliteit te toetsen. In oktober 2016 heeft wederom een externe audit plaatsgevonden en is hierin de upgrade van ISO 9001:2009 naar ISO 9001:2015 meegenomen. De certificering van COMPAREX Nederland B.V. voor ISO 9001:2015 is geldig tot 1 december 2017.

Neem contact op