Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert over Adobe licenties

Stap nu over naar Acrobat DC en voorkom beveiligingsrisico's

Bent u zich ervan bewust dat u mogelijk een beveiligingsrisico loopt? Wij zien namelijk dat bij sommige van onze klanten verouderde versies van Acrobat worden gebruikt. Omdat er voor Acrobat X (ondersteuning verliep op 15 november 2015) en ouder geen security patches meer worden uitgebracht, zijn deze systemen niet beschermd tegen aanvallen via PDF-bestanden.

Als enige Adobe Platinum Partner van Nederland is COMPAREX de adviseur bij uitstek om u te helpen upgraden naar de nieuwste versie. U heeft daarbij de keuze uit Acrobat DC Standard en Pro. In deze flyer zetten we alle verschillen tussen de versies naast elkaar.

Wist u dat Acrobat DC veel voordelen biedt ten opzichte van oudere versies:

  • Als u Acrobat DC met doorlopende licentie aanschaft, krijgt u ook toegang tot gratis PDF-services van Adobe Document Cloud. Daarmee werkt u nog productiever met PDF’s op desktops, mobiele apparaten en het web.
  • Maak, bewerk en onderteken documenten en plaats annotaties met de nieuwe Acrobat Reader DC-app voor mobiele apparaten.
  • Gebruik Mobile Link om toegang te krijgen tot recente bestanden via uw bureaublad, internet en mobiele apparaten.
  • Bewerk PDF’s en gescande documenten rechtstreeks net als elk ander bestand dankzij de revolutionaire nieuwe afbeeldingstechnologie.
  • Verzend en beheer documenten en sla de ondertekende documenten op met de ingebouwde service voor elektronische handtekeningen.
  • Voorkom dat gevoelige informatie in PDF’s wordt gekopieerd of bewerkt door anderen.
  • Verzend, volg en bevestig de levering van uw PDF.

Wilt u voorkomen dat uw organisatie beveiligingsrisico’s loopt en gebruik gaan maken van deze nieuwe mogelijkheden? Laat u door ons adviseren over de upgrade-opties en bespaar tot 57% op de aanschaf van een nieuwe licentie als u nu overstapt van versie X of XI.

Om u een passend advies te kunnen geven, vragen wij graag een Purchase History rapport voor u op zodat wij exact kunnen zien waar u als organisatie recht op heeft. Hiervoor hebben wij enkel een bevestiging van u nodig per e-mail. Deze kunt u sturen aan lourens.klootwijk@comparex.nl. Wij nemen daarna contact met u op voor een advies op maat.

Neem contact op

Lourens Klootwijk

Lourens Klootwijk

Solution Advisor Digital Content / Grafische Software