Vendoroplossingen
Enterprise Mobility Management-oplossingen van BlackBerry
Introductie
Producten

BlackBerry introductie

Werkt uw organisatie ook met mobiele devices? In de huidige economie is het beveiligen van informatie van essentieel belang. Of het nu gaat om het beveiligen van uw IT-omgeving, het beschermen van bedrijf kritische informatie of het kunnen garanderen van een veilige mobiele omgeving. BlackBerry wordt na de overname van Good Technology in 2015 door alle onafhankelijke specialisten erkend als één van de marktleiders op het gebied van Enterprise Mobility Management.

COMPAREX is gecertificeerd partner van BlackBerry en is hierdoor in staat uw organisatie te adviseren op dit gebied. Als specialist op het gebied van mobility management oplossingen, voorziet COMPAREX uw organisatie van een gepast advies. Wij zorgen ervoor dat u binnen uw specifieke situatie verzekerd bent van zowel een passende beveiliging als de beste voorwaarden.

Laat hier uw gegevens achter

Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Of neem direct contact op met Robin Hobo.

BlackBerry producten  

BlackBerry kent een aantal productlijnen voor Enterprise Mobility Management:

Uitgebreide, flexibele en zeer schaalbare Mobile Device Management is een must-have voor organisaties die diverse apparaten, besturingssystemen en eigendomsmodellen ondersteunen. Met het uitgebreide MDM van BlackBerry kunt u vanuit een enkele oplossing iOS, Android, Windows, Mac OS en BlackBerry-apparaten beheren.

 Lees meer...

Ondernemingen hebben een Mobile App Management-strategie nodig die IT toezicht geeft op de beveiliging van bedrijfsgegevens, terwijl de eindgebruikers de vrijheid en flexibiliteit hebben om productief te zijn. Met behulp van het BlackBerry Dynamics Secure Mobility Platform wordt enterprise data volledig beschermd.

 Lees meer...

Mobiele productiviteit vereist een uniforme benadering van identiteit. Identity And Access Management-oplossingen van BlackBerry beveiligen en vereenvoudigen de toegang tot kritieke systemen en resources van uw organisatie, met authenticatiebeleid en toegangscontroles die zowel controle door IT als een geweldige gebruikerservaring opleveren.

 Lees meer...

Het beschermen van bedrijfsinformatie buiten de firewall vereist uitgebreide Mobile Content Management-mogelijkheden. MCM beschermt de inhoud met integratie naar bedrijfsopslag, beveiligd documentbeheer en Digital Rights Management (DRM) op documentniveau.

 Lees meer...

Neem contact op

Robin Hobo

Robin Hobo

Consultant Mobility