Vendoroplossingen
Mobility Management-oplossingen van Good Technology
Introductie
Producten

COMPAREX is Good Authorized PartnerGood Technology introductie

Werkt uw organisatie ook met mobiele devices? In de huidige economie is het beveiligen van informatie van essentieel belang. Of het nu gaat om het beveiligen van uw IT-omgeving, het beschermen van bedrijf kritische informatie of het kunnen garanderen van een veilige mobiele omgeving. Good Technology wordt door alle onafhankelijke specialisten erkend als één van de marktleiders op het gebied van Enterprise Mobility Management.

COMPAREX is gecertificeerd partner van Good Technology en is hierdoor in staat uw organisatie te adviseren op dit gebied. Als specialist op het gebied van mobility management oplossingen, voorziet COMPAREX uw organisatie van een gepast advies. Wij zorgen ervoor dat u binnen uw specifieke situatie verzekerd bent van zowel een passende beveiliging als de beste voorwaarden.

Laat hier uw gegevens achter

Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Of neem direct contact op met Jeffrey de Heer.

Good Technology producten  

Good Technology kent drie productlijnen voor Mobility Management:

BoxTone™ voor Good Mobile Device Management (MDM), een onderdeel van de Good Enterprise Mobility Management-oplossing, levert geautomatiseerd lifecycle beheer van mobiele apparaten en apps. De gehele levenscyclus van het device wordt geautomatiseerd op basis van de registratie van de werknemer in de Active Directory (AD). Wanneer een nieuwe werknemer wordt aangenomen en toegevoegd aan een AD-groep, wordt automatisch een vooraf toegewezen device geconfigureerd.

Wanneer de group policies veranderen, worden ze automatisch aan devices van de werknemer toegewezen zonder tussenkomst van IT. Als een medewerker wordt bevorderd of veranderingen in de rol leiden tot een aanpassing van het AD-groepslidmaatschap, krijgt het device van de werknemer automatisch de policy van de nieuwe groep. Wanneer een medewerker de organisatie verlaat en wordt verwijderd uit de AD, wordt het apparaat buiten gebruik gesteld en wordt corporate data verwijderd.

Good Dynamics is een security platform voor mobiele apps, dat het bedrijven gemakkelijk maakt om veilig mobiele apps en data te groeperen en te beheren, zelfs op apparaten buiten de enterprise controle. Hiermee kunnen bedrijven zich richten op het beheer van hun applicaties en data, zonder de verantwoordelijkheid voor apps of apparaten te hoeven nemen die ze niet bezitten.

Good Dynamics omvat app-level policybeheer mogelijkheden en inter-app communicatietechnologie, die zorgt voor het veilig delen van data tussen Good Dynamics-ingeschakelde apps, of ze nu inhouse ontwikkeld zijn of door 3e partijen. Met Good Dynamics kunnen ondernemingen veilig ​​het gebruik van vertrouwelijke zakelijke informatie op mobiele apparaten via veilige workflows toestaan en profiteren van de productiviteitsvoordelen van BYO. Ondersteunde platforms zijn Apple iOS en Google Android.

In een verbonden wereld moeten bedrijven nu in real time kritische gegevens leveren aan hun mobiele werknemers. Bovendien moeten IT-afdelingen nu een groeiend aantal apparaten van een groeiende aantal fabrikanten ondersteunen. Good for Enterprise™ is een unieke beveiligings- en managementoplossing voor bedrijven waarvan de mobiele werknemers een snelle toegang tot bedrijfskritische data vereisen op de devices die ze willen gebruiken. De Good for Enterprise software suite stelt u in staat om beveiligde toegang te bieden tot bedrijfsgegevens en-applicaties in een spectrum van mobiele apparaten, zoals de Apple® iPhone, iPad en iPod Touch.

Neem contact op

Jeffrey de Heer

Jeffrey de Heer

Teamleider en Solution Advisor Security & Identity