Voorkom of verminder financiële risico’s en doe een Oracle Health check

Voorkom of verminder financiële risico’s en doe een Health Check

COMPAREX is samen met onze partner B-lay in staat om de meest gangbare compliance risico’s in kaart te brengen door middel van een Health Check. Voor deze Health Check levert uw organisatie alle informatie en query output aan en ontvangt de uitkomsten van de Health Check terug. Daarmee heeft u snel inzicht in de voornaamste risico’s.

Oracle feiten:

  • 80% van alle Oracle audits onthullen onbedoeld gebruik van database options en/of management packs (dit geldt voor de Enterprise Edition maar tevens voor Standard Edition (2))
  • In 75% van de Oracle audits komen compliance problemen naar voren als gevolg van het gebruik van virtualisatietechnologieën zoals VMware, HyperV, Sun Solaris Zones, IBM LPAR etc.
  • Maakt u gebruik van een SAM tool? Geen van de geverifieerde SAM tools verschaft een 100% accuraat beeld van het Oracle gebruik zoals Oracle dat zal meten. 

Als uw organisatie snel meer inzicht in database risico’s wilt hebben, start dan met de Oracle Health Check. Wanneer u het onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

De Oracle database compliance Health Check kost u 5.000 euro.
 
 

Ik ga akkoord met de opslag van mijn gegevens voor de bovengenoemde doeleinden. Ik ga er verder mee akkoord dat COMPAREX contact met mij opneemt voor de bovengenoemde doeleinden. Mijn gegevens worden in geen geval gedeeld met derden of voor andere doeleinden gebruikt. Ik heb het privacybeleid gelezen en ben het daarmee eens.


Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

Neem contact op

Roy Reijnen

Roy Reijnen

Solution Specialist Big Data & Analytics