Over COMPAREX

Uw uitdaging is onze missie

Wij bevinden ons in een digitale transformatie, waar software in toenemende mate als dienst wordt afgenomen die steeds vaker opereert in de cloud. Deze transitie vergt van organisaties veel ervaring, inzicht en visie om nú de juiste keuzes te maken voor de toekomst.

Op deze transitie spelen wij als COMPAREX in, door onze ervaring, kennis en internationale kracht te bundelen en u onafhankelijk te adviseren tijdens uw reis naar de toekomst. Vanuit onze missie om de meest waardevolle IT-solutions en services organisatie van Nederland te zijn, werken wij op basis van drie pijlers:

  1. Services – wij leveren samen met onze partners packaged of managed IT services om zo de nieuwste technologie te koppelen aan de wensen van onze klanten.
  2. Licentieswij ondersteunen onze klanten in de aankoop en het beheer van softwarelicenties waardoor wij complexiteit en kosten verminderen en zo de waarde van IT weer centraal stellen.
  3. Advies – wij geven strategisch, functioneel en technisch IT advies om onze klanten te helpen een weg te vinden in de digitale revolutie, zodat IT transparant bijdraagt aan het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

Totaaloplossingen

Onze ruim 180 collega’s zijn dagelijks vanuit ons kantoor in Amsterdam, of waar dan ook ter wereld, op zoek naar de best passende bouwstenen om een totaaloplossing te bieden voor onze klanten. Daarbij kunnen wij putten uit vrijwel alle softwareoplossingen van elke leverancier ter wereld. Door ruim 4.750 certificeringen van 70 leveranciers en als één van de slechts vijf Microsoft Licensing Solutions Partners in de gehele EMEA*, bieden wij altijd en transparant de beste propositie voor elke organisatie klein of groot, commercieel of non-profit, academisch of overheid.
*Regio Europa, Midden-Oosten en Afrika

Gespecialiseerde teams

Onze Solution Advising teams bestaan uit ervaren Consultants, Solution Advisors en Operations Managers met diepgaande inhoudelijke en technische kennis van hun thema:

Klik op een thema voor meer informatie over de bijbehorende diensten en oplossingen.

Laat u inspireren over de cloud

Tegenwoordig is niet alleen de organisatie doorslaggevend voor werknemers, ze kiezen ook voor een moderne werkplek waarin eenvoudig kan worden samengewerkt, vanuit huis, bij de klant of via een smartphone/tablet. Daarnaast vragen steeds meer organisatie zich af of ze alle IT-specialisaties en –beheer wel in huis willen houden. In onze Cloud Inspiratieworkshop laten wij u zien hoe u (gedeeltelijk) overstapt naar de cloud en zo flinke besparingen kunt realiseren. Overtuigd? Dan begeleiden onze Consultants u in het gehele traject tot en met adoptie.

COMPAREX is ISO 9001:2015 gecertificeerd

ISO 9001Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 kwaliteitsnorm. In oktober 2016 heeft wederom een externe audit plaatsgevonden. Het internationale kwaliteitsbureau DEKRA heeft na een zorgvuldige analyse onze ISO cerficering verlengd evenals de upgrade naar ISO 9001:2015!

Continue online klanttevredenheidsonderzoek

COMPAREX werkt met een continu transparant online klanttevredenheidsonderzoek om klantervaringen in kaart te brengen en onze kwaliteit te verbeteren. Wij horen graag van u welke verbeterpunten u ziet in onze dienstverlening!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

COMPAREX Nederland hecht waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (ook bekend als Duurzaam Ondernemen). Hierbij onderscheiden wij drie dimensies:

  • Normen en waarden (onze Code of Conduct)
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid (via het FIRA-Platform)
  • Maatschappelijke betrokkenheid (met onze COMPAREX Foundation)

COMPAREX Foundation

Wij zijn ervan overtuigd dat onze organisatie naast een economische en sociale functie ook een maatschappelijke rol dient te vervullen. De COMPAREX Foundation (voorheen Charly Foundation) heeft als doel om projecten met een sociaalmaatschappelijk karakter te initiëren of (financieel) te ondersteunen. Ieder jaar ondersteunen wij drie goede doelen met sportieve of actieve evenementen waarvoor wij de hulp inschakelen van collega’s.

Over de COMPAREX Group

COMPAREX Nederland maakt deel uit van de COMPAREX Group, dé internationale IT provider gespecialiseerd in licentiemanagement, -inkoop, (technisch) productadvies en professionele cloud diensten. Met ruim 30 jaar ervaring bedient COMPAREX alle markten: de publieke sector, SMB en grote internationale organisaties.

Bij de COMPAREX Group werken ruim 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Afrika, Amerika, Azië en Europa. In het fiscale jaar 2015/16 realiseerde de COMPAREX Group een omzet van € 1,909 miljard.


2,450

Medewerkers

80

Vestigingen

35

Landen

€ 1.909b

Omzet

Neem contact op

Code of conduct

De waarden en normen binnen onze organisatie moeten herkenbaar zijn in de wijze waarop wij zaken doen. Vandaar deze Code of Conduct. De Directie en het Management van COMPAREX onderschrijft de waarden, normen en gedragsregels zoals deze in de Code zijn vastgelegd. Zij verwacht van de medewerkers dat zij hetzelfde doen.