Kom werken bij COMPAREX

Michel van Teijlingen, General Manager

Michel van Teijlingen
General Manager COMPAREX Nederland B.V.

Michel is verantwoordelijk voor de COMPAREX organisatie in Nederland. Daarbij geeft hij leiding aan de salesafdeling van ongeveer 70 medewerkers, ingedeeld in 5 sales teams zodat iedereen zich kan specialiseren in een bepaalde branche.

Herjan van den Hengel, Services Director

Herjan van den Hengel
Services Director COMPAREX Nederland B.V.

Herjan is verantwoordelijk voor het consolideren en uitbreiden van de Business Unit Services van COMPAREX Nederland B.V. Hieronder vallen de afdelingen Solution Advising, Cloud Solutions en Software Asset Management.

Viviënne van Herel, Operations Director

Viviënne van Herel
Operations Director

Viviënne is verantwoordelijk voor de afdelingen Finance, HR en Backoffice, waarbij in totaal ca. 26 medewerkers betrokken zijn.

Vincent van den Bout, Sales Director

Vincent van den Bout
Sales Director

Vincent geeft leiding aan de gehele sales organisatie van COMPAREX Nederland met ca. 80 medewerkers, verdeeld over de Business Units: Corporate Accounts 1 en Corporate Accounts 2, Public Accounts, Local GovernmentEnterprise Accounts en Healthcare.

Jeffrey de Heer, Manager Solution Advising

Jeffrey de Heer
Manager Solution Advising

Een team van ca. 30 pre-sales consultants helpt organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen. Dit doen we door het verbinden van mensen, business en technologie. Wij vertalen de functionele- en technische vragen naar passende technologische oplossingen en zorgen voor het meest efficiënte licentieadvies.

Ron Vermeulen, Manager Cloud Solutions

Ron Vermeulen
Manager Cloud Solutions

De cloud is voor veel klanten een manier om efficiënter en productiever te werken. Ron is verantwoordelijk voor de cloud-oplossingen van COMPAREX waarmee we klanten kennis laten maken met de cloud, de mogelijkheden laten zien en ze helpen met het inrichten en daadwerkelijk gebruikmaken van hun cloudomgeving. Ron stuurt een team van 8 specialisten aan.