Kom werken bij COMPAREX

Software Asset Management:

Veel organisaties hebben geen idee wat zij aan softwarelicenties in huis hebben en wat zij daarnaast aan software gebruiken. Daardoor weten ze niet of ze compliant zijn en lopen grote financiële risico’s. Onze Software Asset Management collega's helpen klanten om dit inzichtelijk te maken.

Software wordt namelijk steeds bedrijf kritischer. Daarnaast worden de regels rondom softwarelicenties steeds complexer. Hoe houdt een organisatie overzicht in een web van regels, contracten en licenties? Software Asset Management (SAM) is volgens ons de enige manier om het beheer van softwarelicenties volledig onder controle te krijgen.

Het team bestaat uit 29 Software Asset Management (SAM) professionals. Accountmanagers, Project Managers, Consultants en Service Managers zijn dagelijks aan het werk bij klanten om inzicht te bieden en risico’s te vermijden.

COMPAREX heeft een eigen methodiek ontwikkeld om SAM bij een organisatie succesvol in te richten. Dat kan aan de hand van 4 niveaus van volwassenheid. We kijken bij klanten naar: het beleid, de organisatie, de processen, aanwezige kennis en tooling.

We helpen organisaties met het éénmalig bepalen van hun licentiepositie (baseline) of met het inrichten van een permanente oplossing. Zo’n project start meestal met een workshop of een assessment. Daarnaast is COMPAREX geaccrediteerd door IAITAM voor het geven van de Certified Software Asset Manager training.

Om Software Asset Management uit te leggen aan organisaties hebben we 2 video’s gemaakt.

 

Vind jij het interessant om je ook bezig te houden met Software Asset Management?

Martijn van Tol

Martijn van Tol
BUM SAM Solutions

Chris van Hoffen

Chris van Hoffen
Teamleider Projecten

Ruud Hartog

Ruud Hartog
Teamleider Services

Ruben Reiling

Ruben Reiling
Teamleider Project Management Office

Eva Buchli

Eva Büchli
Accountmanager

Martijn Terol

Martijn Terol
Accountmanager

Patrick Spruit, Accountmanager

Patrick Spruit
Accountmanager

Jochem Lausberg

Jochem Lausberg
Accountmanager

Bekijk hier de andere afdelingen:

 Sales

 Solution Advising

 Cloud Solutions