Kom werken bij COMPAREX

Uitgelichte vacatures

Internal Accountmanager (m/v)

Sales

Als Internal Accountmanager ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en manage jij proactief je eigen salestrajecten. Het is jouw taak om je klant te ontzorgen, bijvoorbeeld door tijdig te laten weten wanneer contracten vernieuwd moeten worden. Je bent echt de spin in het web en moet dus altijd het overzicht houden én accuraat zijn. Heb je interesse? Reageer dan nu!

Contactpersoon

Edith Oorsprong

Edith Oorsprong
 sollicitaties@comparex.nl
 020-2586 800

Werken bij COMPAREX is leuk en bij COMPAREX werken leuke mensen! Dat weet iedereen die eens bij ons op bezoek is geweest of met collega's heeft gesproken. Is dat nog niet het geval? Lees dan eens de interviews die we hebben gehad met een aantal collega's. Zo lees je niet alleen hoe zij bij COMPAREX terecht zijn gekomen en wat hen aansprak, maar krijg je ook een indruk van hun werkzaamheden en van de organisatie. Heeft een van de interviews je interesse gewekt? Zie je een leuke vacature? Neem dan eens contact op!

Onze PV (personeelsvereniging) organiseert het hele jaar door leuke feestjes. Een paar maanden geleden werd iedereen verrast met de melding dat 14 oktober een COMPAREX Oktoberfest plaats zou vinden in Amsterdam.

En of we ons allemaal aan de dresscode wilden houden: alle deelnemers verkleed in lederhosen en dirndl-outfit.