Kom werken bij COMPAREX

Uitgelichte vacatures

Business Unit Manager Cloud (m/v)

Solution Advising

Is de waarde van de Cloud voor jou net als voor ons een no-brainer? Wij willen de meest waardevolle IT solutions en services organisatie van Nederland worden. Om die transformatie te versnellen, zoeken we een strategisch sterke en doortastende Business Unit Manager Cloud. Klinkt dit voor jou als een passende uitdaging? Reageer dan nu!

Contactpersoon

Edith Oorsprong

Eveline van den Berg
 sollicitaties@comparex.nl
 020-2586 800

Internal Accountmanager (m/v)

Sales

Als Internal Accountmanager ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en manage jij proactief je eigen salestrajecten. Het is jouw taak om je klant te ontzorgen, bijvoorbeeld door tijdig te laten weten wanneer contracten vernieuwd moeten worden. Je bent echt de spin in het web en moet dus altijd het overzicht houden én accuraat zijn. Heb je interesse? Reageer dan nu!

Contactpersoon

Edith Oorsprong

Edith Oorsprong
 sollicitaties@comparex.nl
 020-2586 800

Tenderdesk Associate (m/v)

Tenderdesk

De Tenderdesk is het epicentrum van onze organisatie. Als Tenderdesk Associate ben jij de drijvende kracht achter onze succesvolle inschrijvingen op aanbestedingen. Omdat jij zeer analytisch bent en moeiteloos onderscheid maakt tussen hoofd- en bijzaken, weet jij feilloos in te schatten welke informatie cruciaal is in het compileren van de aanbesteding. Klinkt dit als een match? Reageer dan nu!

Contactpersoon

Edith Oorsprong

Edith Oorsprong
 sollicitaties@comparex.nl
 020-2586 800

Cloud Consultant (m/v)

Cloud

Jij weet als geen ander de doelstellingen van onze klanten te vertalen naar businesswaarde in de Cloud. Dit doe jij door in een vroeg stadium met de klant in gesprek te gaan en gezamenlijk een digitale transformatie roadmap te maken voor de toekomst. Daarbij adviseer jij de klant op technisch, functioneel en strategisch gebied. Het spreekt voor zich dat jij daarom zeer goed op de hoogte bent van de het Cloudaanbod van Microsoft en dat je je ook graag wilt verdiepen in die van andere aanbieders zoals Amazon, Google, Citrix en IBM. Dit moet je als muziek in de oren klinken, toch? Reageer dan nu!

Contactpersoon

Edith Oorsprong

Eveline van den Berg
 sollicitaties@comparex.nl
 020-2586 800

Teamleider Big Data & Analytics (m/v)

Solution Advising

Ben jij ook zo onder de indruk van de mogelijkheden die data met zich meebrengt en de potentie die dit heeft voor onze toekomst met bijvoorbeeld het Internet of Things? Zie jij een uitdaging in het aansturen van een team en het opzetten van services en diensten, zodat er gezamenlijk wordt gewerkt aan de realisatie van de afdelings- en bedrijfsdoelstellingen? Dan is deze functie echt iets voor jou! Reageer dan nu!

Contactpersoon

Edith Oorsprong

Eveline van den Berg
 sollicitaties@comparex.nl
 020-2586 800

Werken bij COMPAREX is leuk en bij COMPAREX werken leuke mensen! Dat weet iedereen die eens bij ons op bezoek is geweest of met collega's heeft gesproken. Is dat nog niet het geval? Lees dan eens de interviews die we hebben gehad met een aantal collega's. Zo lees je niet alleen hoe zij bij COMPAREX terecht zijn gekomen en wat hen aansprak, maar krijg je ook een indruk van hun werkzaamheden en van de organisatie. Heeft een van de interviews je interesse gewekt? Zie je een leuke vacature? Neem dan eens contact op!

Onze PV (personeelsvereniging) organiseert het hele jaar door leuke feestjes. Een paar maanden geleden werd iedereen verrast met de melding dat 14 oktober een COMPAREX Oktoberfest plaats zou vinden in Amsterdam.

En of we ons allemaal aan de dresscode wilden houden: alle deelnemers verkleed in lederhosen en dirndl-outfit.