Kom werken bij COMPAREX

Uitgelichte vacatures

Internal Accountmanager (m/v)

Sales

Als Internal Account Manager lever je een actieve bijdrage aan de groei en het succes van ons bedrijf door de Sales Teams te ondersteunen bij het intensiveren van het klantcontact en het uitbreiden van de business bij bestaande en nieuwe klanten. Heb je interesse? Reageer dan nu!

Contactpersoon

Edith Oorsprong

Edith Oorsprong
 sollicitaties@comparex.nl
 020-2586 800

 

Business Unit Manager SAM Solutions (m/v)

SAM

Wij zoeken een gedreven commerciële manager die affiniteit en uitgebreide ervaring heeft met IT-services. Om in de snel veranderende IT-wereld onze leidende positie te behouden en verstevigen, zijn wij onze organisatie aan het transformeren. Een essentieel onderdeel van onze unieke dienstverlening is de SAM-divisie, waarmee wij onze klanten inzicht en transparantie bieden in de complexe licentiewereld. Heb je interesse? Reageer dan nu!

Contactpersoon

Eveline van den Berg

Eveline van den berg
sollicitaties@comparex.nl
 020-2586 800

 

Purchasing Manager (m/v)

Inkoopafdeling

Als Purchasing Manager bij COMPAREX zorg jij ervoor dat wij software tegen de scherpste prijs kunnen aanbieden aan onze klanten. Je vervult in deze rol een voorbeeldfunctie voor alle inkopers en andere medewerkers met inkooptaken. Dit virtuele team stuur je feilloos aan dankzij jouw expertise, continue coaching en hands-on mentaliteit. Zorg jij ervoor dat onze inkoopafdeling in de volgende versnelling komt? Reageer dan nu!

Contactpersoon

Jytte Verwaal

Jytte Verwaal
sollicitaties@comparex.nl
 020-2586 800

Werken bij COMPAREX is leuk en bij COMPAREX werken leuke mensen! Dat weet iedereen die eens bij ons op bezoek is geweest of met collega's heeft gesproken. Is dat nog niet het geval? Lees dan eens de interviews die we hebben gehad met een aantal collega's. Zo lees je niet alleen hoe zij bij COMPAREX terecht zijn gekomen en wat hen aansprak, maar krijg je ook een indruk van hun werkzaamheden en van de organisatie. Heeft een van de interviews je interesse gewekt? Zie je een leuke vacature? Neem dan eens contact op!

Onze PV (personeelsvereniging) organiseert het hele jaar door leuke feestjes. Een paar maanden geleden werd iedereen verrast met de melding dat 14 oktober een COMPAREX Oktoberfest plaats zou vinden in Amsterdam.

En of we ons allemaal aan de dresscode wilden houden: alle deelnemers verkleed in lederhosen en dirndl-outfit.