Een softwarepartner met kennis van zaken

“Eind 2013 heeft Bink kinderopvang (Bink) COMPAREX ingeschakeld voor advies met betrekking tot de Microsoft licenties. Aanleiding was een intern project bij Bink waarbij geconcludeerd werd dat er veel software aangekocht moest worden. Issam Schinkel, systeembeheerder bij Bink: “Vanaf het eerste contact met onze Account Manager bij COMPAREX voelde het meteen goed.”

COMPAREX dacht goed met ons mee

“We waren op zoek naar advies op het gebied van softwarelicenties. Moesten we de software gaan huren, kopen of een combinatie hiervan? De materie wordt steeds complexer. COMPAREX dacht goed met ons mee. Meerdere scenario’s werden aangeboden en bij elk scenario werden de voor- en nadelen besproken en uitgelegd. Zowel qua prijs als qua advisering beviel het voorstel van COMPAREX. Tijdens dit proces lieten zij duidelijk zien van toegevoegde waarde te zijn bij het optimaliseren van onze licentiepositie. Wij besloten daarop met hen de Microsoft-overeenkomst aan te gaan. Er is eigenlijk nooit onduidelijkheid of een extra vraag benodigd wanneer ik om advies vraag.”

Bink Kinderopvang

Aantrekkelijke voorwaarden

Bink is aangesloten bij de MOgroep. Dit is de landelijke brancheorganisatie voor Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening (W&MD). De MOgroep werkt samen met Captise, die contracten met kortingen en andere inkoopvoordelen garandeert voor leden van deze groep. COMPAREX is de softwareleverancier die bij Captise is aangesloten. Instellingen die binnen deze groep vallen kunnen dus tegen aantrekkelijke voorwaarden softwarelicenties inkopen bij COMPAREX.

Eén aanspreekpunt voor onze softwarelicenties

Issam Schinkel: “De samenwerking verloopt prima. Wanneer we een vraag hebben of nieuwe softwarelicenties willen aanschaffen, ontvangen we altijd binnen 24 uur antwoord van onze Account Manager. Hij kent onze organisatie en weet waar hij ons mee kan helpen en wat we belangrijk vinden. Prijs en advies zijn de meest essentiële factoren voor ons. COMPAREX biedt ons één aanspreekpunt voor alle softwarelicenties. Dat werkt prettig en efficiënt en helpt mij in mijn werkzaamheden.”

Over Bink Kinderopvang

Bink Kinderopvang heeft ruim 60 vestigingen voor kinderopvang in Hilversum, Soest, Soesterberg en Huis ter Heide. Dit zijn kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en vestigingen voor buitenschoolse opvang. Bink heeft ca. 600 medewerkers in dienst. Een groot deel hiervan is pedagogisch medewerker.

Issam Schinkel over COMPAREX

“Samen met ons werden meerdere scenario’s besproken en we hebben altijd binnen 24 uur antwoord van onze Account Manager.”

Neem contact op