Bronswerk Heat Transfer biedt haar klanten de beste oplossingen voor warmtewisseling- en fluid-flow systemen. De uitdagingen die door de klanten worden voorgelegd, vertaalt Bronswerk in duurzame, energiezuinige en innovatieve oplossingen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Door de installaties thermodynamisch, mechanisch en economisch te optimaliseren, realiseert Bronswerk Heat Transfer de grootst mogelijke voordelen voor haar klanten.

Adobe Acrobat DC VIP licenties

Bronswerk IT Support Team: “Eind 2015 ontstond in onze organisatie behoefte aan 35 Adobe Acrobat DC licenties. Na de diverse beschikbare licentiemogelijkheden te hebben vergeleken, besloten wij de licenties in VIP abonnementsvorm af te nemen. Zo’n vier maanden later, in maart 2016, bleek tijdens de uitrol van de software dat deze subscription licenties niet te activeren waren in onze omgeving. Vanwege de complexiteit van deze situatie besloten wij onze Solution Advisor bij COMPAREX in te schakelen om ons te helpen een oplossing te vinden voor dit probleem.

Bronswerk Heat TransferVan VIP naar perpetual licenties

Na diverse pogingen om de VIP licenties alsnog geactiveerd te krijgen, besloten we in overleg dat er helaas echt geen mogelijkheid was. Belangrijk in dit besluit was het feit dat COMPAREX de enige Platinum Partner van Adobe is in de Benelux en daardoor korte communicatielijnen en een zeer goede relatie heeft met Adobe. Zo wist onze Solution Advisor snel de juiste contacten bij Adobe in te schakelen om de licenties buiten de toegestane periode te retourneren, iets wat normaliter onmogelijk is. COMPAREX heeft hiervoor alle zeilen moeten bijzetten, maar met succes. Vlak na het akkoord van Adobe ontvingen wij al onze nieuwe perpetual licenties en konden onze gebruikers met de nieuwste versie van Acrobat DC aan de slag!

Waardevolle partner

De kennis en kunde die COMPAREX in huis heeft, geeft ons als klant het gevoel dat wij hen kunnen vertrouwen. Ondanks dat de opdracht onhaalbaar leek, zijn zij tot het uiterste gegaan om voor ons een oplossing te vinden. Zij hebben zich een dusdanig waardevolle partner getoond, dat wij COMPAREX steeds vaker benaderen voor ondersteuning en advies bij de aankoop van onze software.”

Neem contact op