COMPAREX Press releases

COMPAREX er vinner av Microsoft SAM Partner of the year 2015

Oslo, 15.06.2015 – COMPAREX sine kunder kan stole på prisbelønnet service. COMPAREX kan i dag kunngjøre og ha vunnet global Microsoft SAM Partner of the Year Award 2015. Vinneren ble hedret blant globale Microsoft-partnere for å ha vist kvalitet når det kommer til innovasjon og implementering av kundeløsninger basert på Microsoft-teknologi.

“Software Asset Management og lisensadministrasjon er et av våre viktigste fokusområder, så jeg er selvsagt veldig fornøyd og stolt over at Microsoft har valgt oss for vår prestasjon på dette området, og belønner oss med «SAM Partner of the Year," sier Erik Frøystein, Admi-nistrerende direktør for COMPAREX i Norge. “Det bekrefter at det vi gjør, og hvordan vi gjør det, gir merverdi både for Microsoft og våre kunder og det motiverer oss til å fortsette kvalitetsveksten“


Software Asset Management hos COMPAREX er mer enn bare en rapport på at alt stemmer. Kunder tilføres en konkret verdi, som for eksempel kunnskap om hva som er optimal bruk av eksisterende programvare og hvor det kan være rom for å gjøre besparelser.


“Denne prisen bekrefter at vi har gitt våre kunder førsteklasses service. Vi er spesielt fornøyd med å motta denne prisen i et så sterkt felt. Det understreker forpliktelsen vi har ovenfor våre kunder og gjøre det som er det beste for dem", forklarer Christian Terwiel, Direktør Software Asset Management hos COMPAREX.
Priser ble delt ut i flere kategorier, hvor vinnere ble valgt ut fra mer enn 2,300 partnere fra 108 land fra hele verden. COMPAREX ble anerkjent for å levere fremragende løsninger og tjenester innenfor Software Asset Management.


Det som gjenkjenner en Partner som vinner “Software Asset Management (SAM) partner of the Year Award” er at den har levert en helhetlig SAM-løsning med fokus på god støtte som gjør at kunden kan innføre og implementere SAM.


“Årets prisvinnere er blant de mest innovative og verdifulle partnere vi har i dag. Derfor kom det ikke som en overraskelse at COMPAREX var de som ble kåret til årets vinner av »2015 Microsoft SAM Partner of the Year« award,”  i deres gruppe sier Phil Sorgen, corporate vice president, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. "Vi gratulerer COMPAREX med denne prestasjonen og for den fremragende verdien de tilfører våre felles kunder"
“Microsoft Partner of the Year Awards” blir tildelt Microsoft-partnere som har utviklet og levert utrolig gode Microsoft-baserte løsninger i løpet av det siste året.

Om COMPAREX
COMPAREX-gruppen er en av Europas største internasjonale leverandører av programvare og tjenester.  Gjennom 30 år har COMPAREX etablert seg som partner for mellomstore, offentlige, private- og internasjonale virksomheter innenfor en rekke ulike bransjer. Vi er ledende innen salg av programvare og lisensadministrasjon og tilbyr et bredt spekter av tjenester rundt dette, som gir våre kunder både økonomiske og merkantile fordeler. COMPAREX gruppen har over 2150 ansatte på 80 forskjellige lokasjoner i 33 land rund om i Europa, Asia, Afrika og Amerika. I året 2014/15 hadde selskapet generert €1.770 billion / $ 2.236 billion. Selskapet har en uttalt vekststrategi både nasjonalt og internasjonalt.  www.comparex.no

For mer informasjon

Erik Frøystein
Managing Director
+47 911 22 937
erik.froystein@comparex.no

COMPAREX-gruppen er en produsentuavhengig internasjonal leverandør av programvare og tjenester. COMPAREX er en av de største forhandlerne i Europa av blant annet Microsoft, VMware, Adobe etc. og kan levere alle typer lisensavtaler og tjenester rundt disse. Gjennom 30 år har COMPAREX etablert seg som partner for mellomstore-, offentlige-, private- og internasjonale virksomheter innenfor en rekke ulike bransjer. Selskapet har en uttalt vekststrategi både nasjonalt og internasjonalt. COMPAREX er representert i ca 80 steder i 35 land, med ca. 2450 ansatte og over 3000 software-produsenter i porteføljen. I regnskapsåret 2015/16 oppnådde konsernet en omsetning på €1.909 billion / $2,109 billion.

Din kontakt