That's COMPAREX

COMPAREX este un furnizor global de servicii IT specializat in gestionarea de licențelor software, achiziţii de software si mentenantă, consultantă tehnică pentru produse software și servicii profesionale bazate pe cloud. Cu o experienţă de treizeci de ani, COMPAREX deservește sectorul public și corporații internaționale de diferite dimensiuni. Portofoliul său include comercializarea licențelor software de la mai mult de 3000 de furnizori, precum și consultanță și servicii profesionale.

Grupul COMPAREX are mai mult de 2450 de consultanti în Europa, Asia, Africa și cele două Americi. În anul fiscal 2015/16 grupul COMPAREX a generat venituri de 1,909 miliarde € / 2,109 miliarde $.


COMPAREX in informaţii şi cifre 2016/17


2450

Consultanţi

80+

Reprezentanţe

35

Tări

2,114 billion €

Cifra de afaceri

Structura grupului COMPAREX

Compania are sediul principal în Leipzig, Germania. De la acel nivel se coordoneaza dezvoltarea strategică si diverse alte funcții, cum ar fi gestionarea clienţilor globali, marketing-ul internaţional și comunicare, relaţia cu investitorii, contabilitate si resurse umane.

Pentru a obține mai multe informații despre management, furnizori și parteneri, comunicate de presa, va rugam sa vizitati site-ul global www.comparex.com.


Parteneriate

COMPAREX are un parteneriat strategic cu Raiffeisen Informatik GmbH, o companie a grupului financiar Raiffeisen.

Contactaţi-ne