Delta på COMPAREX Analytics Day 2017 som i år handlar om hur du som användare av SAP Analytics kan dra fördel både av lösningar on-premise och i molnet för att bygga moderna lösningar för framtiden. En nyhet i år är att vi kommer att anordna ytterligare en dag under paraplyet för Analytics Day - delta på Web Intelligence Black Belt Pre-Conference Training där du lär dig allt om SAP Web Intelligence..

Välkommen!

COMPAREX Analytics Day 2017

 Stockholm

 19 oktober 2017, 09:00 - 16:00 (Registrering och frukost sker mellan 08:00 - 09:00)

 Klara Strand Konferens, Klarabergsviadukten 90, Stockholm

 Svenska

 Analytics

 1 750 SEK (lunch ingår)

Så bygger du framtidens lösningar med SAP Analytics Cloud och SAP BI Platform

Det pratas om molnet, IoT och digitalisering som aldrig förr. Utvecklingen att ha data och lösningar för analytics i molnet har redan kommit långt. Oavsett om ni redan idag har en molnstrategi eller inte kommer ni förr eller senare att påverkas av detta. I år ligger fokus under COMPAREX Analytics Day 2017 på att guida er igenom processen att närma er molnet med era lösningar inom SAP Analytics. Vi kommer visa er att det inte är ”antingen eller” som gäller - utan vilka alternativ som finns.
Vi visar hur man kan implementera SAP Analytics Cloud som komplement till er befintliga SAP Analytics-plattform och fortfarande ha det semantiska lagret som navet och fundamentet i er lösning. Kanske är SAP Analytics Cloud ett alternativ för era externa användare/kunder, ert nästa dashboard-projekt eller för specifika projekt som kräver möjlighet till prediktiva analyser? Kom och delta på COMPAREX Analytics Day 2017 och låt dig inspireras!

Web Intelligence Black Belt Training Pre-Conference

 Stockholm

 18 Oktober 2017, 13:00 - 19:00 (Registrering sker mellan 12:00 - 13:00)

 Klara Strand Konferens, Klarabergsviadukten 90, Stockholm

 Svenska

 Analytics

 7 950 SEK (middag ingår)

Ta svart bälte i SAP Web Intelligence

Det händer väldigt mycket med SAP Web Intelligence just nu och SAP investerar på nytt mycket i produkten. I denna kurs lär du dig att dra full nytta av det fantastiska rapport- och analysverktyget Web Intelligence samt hur den nyaste versionen kan ge era rapporter ett riktigt ansiktslyft. Denna kurs är den naturliga uppföljaren på standardkurserna SAP BusinessObjects Web Intelligence: Report Design I (grundkurs) och SAP BusinessObjects Web Intelligence: Report Design II (avancerad).

Anmäler du dig till Web Intelligence Black Belt Training Pre-Conference ingår också COMPAREX Analytics Day 2017 utan extra kostnad (registrering krävs).

Partner

SAP Logo

Kontakta oss

Tobias Frelsøy

Tobias Frelsøy

Marketing & Communication