Med hjälp av Microsoft Cloud Solution Provider (CSP Tier 1) kan du på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt köpa in samtliga molntjänster ifrån Microsoft till din organisation. Som en direkt CSP-Partner tillhandahåller COMPAREX tjänster för att hantera och supportera era molnprenumerationer.

 Flexibilitet och betaling via pay-as-you-go

 Det bästa alternativet för flexibla och föränderliga arbetsmiljöer

 Gemensam kontaktyta för inköp, fakturering och support

 Den mest optimala inköpsmodellen för Microsoft Azure

Som CSP-kund har du tillgång till samtliga molntjänster ifrån Microsoft och via CSP kan du prenumerera på licenser och tjänster utan att binda upp dig och din organisation i långa avtal.

 

Vilka produkter finns tillgängliga via via CSP?

Följande produkter/tjänster finns tillgängliga att prenumerera på via CSP:

 

 

Vill du veta mer om Microsoft CSP Tier 1 och COMPAREX tjänster?

Om du har frågor kring Microsoft CSP Tier 1 och vill ha mer information om våra tjänster, fyll i formuläret nedan och en av våra experter kommer att kontakta dig inom kort.

Har du egna kunder?

Med hjälp av Microsoft Cloud Solution Program (CSP Tier 2) kan partners till COMPAREX registrera sina egna kunder till Microsofts molntjänster som exempelvis Office 365 och Azure. Som partner äger och hanterar du kundrelationerna. Som en CSP distributör hjälper COMPAREX våra partners och återförsäljare med helomfattande tjänster och support samt helautomatiserade faktureringsprocesser i COMPAREX Cloud Center. Läs mer