Vse več podjetij išče informacijske rešitve v oblaku. Analitiki so prepričani, da bo ta trend v prihodnosti še intenzivnejši. CSP (Cloud Solution Provider) - Microsoftov najnovejši način kupovanja oblačnih storitev ponuja tudi COMPAREX, s čimer bo zadovoljil vse vaše potrebe po infrastrukturi v oblaku.

 COMPAREX imenovan za Microsoftovega ponudnika storitev v oblaku za partnerje v EU in EFTA

Leizpig, 17.10.2016: Microsoft je v svoj krog izbranih ponudnikov rešitev v oblaku za partnerje (angl. Cloud Solution Provider - CSP) sprejel skupino COMPAREX. S tem je COMPAREX postal eden ključnih distributerjev CSP storitev v Evropski uniji in regiji EFTA (Islandija, Lihtenštajn, Norveška, Švica). Podjetje je dobilo vodilno vlogo zaradi široke zemljepisne pokritosti, avtomatiziranega procesa obračunavanja, odličnega ugleda pri storitvah programske opreme in ogromnega števila licenčnih kompetenc.

 

S CSP programom lahko COMPAREX partnerji vključijo svoje stranke v Microsoftove oblačne storitve, kot so na primer Office 365 in Azure. Na ta način imajo lahko boljše odnose s strankami, lažje upravljajo procese obračunavanja, zagotavljajo tehnično podporo in so svojim strankam primarna kontaktna točka. COMPAREX bo kot CSP distributer svojim partnerjem, poleg dostopa do Microsoftovih storitev v oblaku, pomagal tudi pri obračunavanju storitev in podporo skozi avtomatizirano platformo COMPAREX Cloud Center. Dodano vrednost COMPAREX Cloud Centra predstavlja tudi podpora za ostale proizvajalce programske opreme in izobraževanje zaposlenih o novostih na tem področju. Partnerstvo s podjetjem COMPAREX omogoča zagotavljanje novih rešitev in ustvarjanja večje vrednosti za svoje stranke brez dodatnih vložkov. Portfelj družbe zajema programsko opremo več kot 3000 proizvajalcev, med njimi široko paleto izdelkov namenjenih gostovanju. Skupina COMPAREX ima podružnice v 21 državah EU in EFTA, oziroma 35 po vsem svetu.

„Kot novi CSP distributer smo izjemno ponosni na tako pomembno strateško vlogo," je povedal Holger Pfister, izvršni podpredsednik partnerjev. "Ta korak kaže na zaupanje podjetja Microsoft COMPAREX-u."

Za več informacij obiščite www.comparex.com/csp.

 

 Cloud Solution Provider vključuje koristi, ki so razdeljene na tri ključna področja:

 •  Odločitev za "pravo" pot v oblak
  Mnogi kupci so že investirali v oblak ali pa so na robu. To je potrebno opraviti s kvalificirano podporo že preverjenih konceptov. Ti ne nudijo zgolj potrditve, ampak tudi gotovost s katero se preveri ali je to res najboljša možna rešitev za vas in varnost vaše naložbe v oblaku IT.
 •  Podpora
  COMPAREX kot kvalificiran ponudnik storitev v oblaku nudi odgovore na vsa vaša vprašanja ter s tem omogoča hitro in preprosto podporo.
 •  Prilagojena skrb
  Učinkovito uvajanje upravljanih storitev zahteva strokovno znanje in orodja. COMPAREX to ponuja kot prilagojeno storitev, pri čemer so vam na voljo IT strokovnjaki.

 Storitveni model CSP ponuja naslednje rešitve:

 •  Mesečno izdajanje računov - Naše stranke dobijo s strani COMPAREX-a konsolidiran in predvidljiv mesečni račun.
 •  Pay-As-You-Go model - Možnost mesečnega povečanja ali zmanjšanja števila naročenih storitev v oblaku.
 •  Stabilnost cen za 1 leto na naročnino - V obdobju enega leta preko CSP se cena storitev v oblaku ne spreminja.
 •  Microsoft Cloud One-stop shop - S CSP in številnimi načini podpore in upravljanih storitev, ki jih ponuja COMPAREX, so vam vse informacije na voljo na enem mestu.

 Kako se vključiti v CSP?

Vse kar morate storiti je, da se včlanite v COMPAREX Cloud Center.

 •  1. korak: Obisk COMPAREX Cloud centra
 •  Pojdite na spletno stran: https://comparexcloudcenter.com/ in kliknite >New customer? Register now.<
 •  2. korak: Kreiranje računa
 •  Tukaj lahko ustvarite račun za COMPAREX Cloud center. Vnesite zahtevane podatke o podjetju ter obstoječem Office 365 ali Azure tenant-u.
 •  3. korak: Preberite in sprejmite politiko zasebnosti (privacy policy)
 •  4. korak: Kliknite >Create an account<

 

Če imate še kakršnakoli vprašanja glede CSP modela ali storitev v oblaku, nam pišite na inside.sales@comparex.si.