That's COMPAREX

COMPAREX je globalno IT podjetje, specializirano za licenčno upravljanje, pridobivanje cen, tehnično svetovanje in storitve v oblaku. Že 30 let podjetje COMPAREX pokriva javni sektor, srednja in mala podjetja in velike mednarodne korporacije. Ponujamo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve.

Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima zaposlenih več kot 2450 ljudi v Evropi, Aziji, Afriki in Ameriki. V poslovnem letu 2015/16 je COMPAREX ustvaril 1909 milijard EUR oziroma 2109 milijard USD prihodka.

COMPAREXova dejstva in številke 2016/17


2450

Zaposleni

80+

Lokacij

35

Države

2,114 billion €

Prihodek

Struktura skupine

Sedež podjetja je v Leipzigu v Nemčiji. COMPAREX Holding ves čas združuje odgovornost za strateški razvoj podjetja in njegovih poslovnih enot po vsem svetu, izvaja storitve iz področja globalnega računovodstva, mednarodnega tržništva in komunikacij, vlaganja, poslovnih analiz in kadrov.

Če želite več informacij o upravljanju, proizvajalcih ali informacijah o partnerjih in podobno, prosim obiščite spletno stran www.comparex.com.

Združene moči

Z namenom širjenja smo spletli trdno strateško partnerstvo z Raiffeisen Informatik GmbH., ki je del največje avstrijske bančne skupine Raiffeisen.

Kontaktirajte nas