Overview of all COMPAREX events

Fik du ikke tilmeldt dig vores webinar og set det live? Vi optager alle webinars og samler dem her på siden, så du kan se dem, når det passer dig.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til webinarene.

VIEW for Office 365 in 20 minutes

We introduce you to VIEW, the Value Inspiration & Experience Workshop, in 20 minutes where our Cloud Adoption Manager, Peter Hagen, explains how you can discover and experience your personal and business value of Office 365. 

Get access to the webinar here

Sådan undgår du problematikker inden for Software Asset Management

Software Asset Management er en disciplin, som kræver opmærksomhed hele tiden, hvis du vil have det til at fungere optimalt. Afsæt en halv time til dette korte webinar og bliv klogere på nogle af de mest almindelige problematikker du kan støde på inden for SAM, og hvordan du navigerer uden om dem.

Få adgang til webinaret her

Office 365 - Få telefoni i skyen med E5-planen

Med Office 365 E5 får du den mest omfattende og sikre cloud-produktivitets og -kommunikationsservice til dato. Nu er det tid til at lære mere og udforske, hvordan O365 E5 kan forbedre din telefonisystemer.

Få adgang til webinaret her

Reducér risikoen for dyre licensaudits og optimér din softwareportefølje

Webinaret her giver dig indsigt i de mange økonomiske og operationelle fordele, som følger med en prisvindende og 100 % managed SAM-service fra COMPAREX.

Få adgang til webinaret her

Realiser værdien af SAM

Fungerer SAM i din virksomhed optimalt? Hos COMPAREX oplever vi ofte, at SAM bliver set på som en udgift og sjældent indfrier de forventninger, der oprindeligt har været til projektet. Afsæt en halv time til dette korte webinar og bliv klogere på, hvordan du bedst muligt kan bevare overblikket over den software, virksomheden allerede har investeret i - samtidig med at værdien af SAM realiseres.

Få adgang til webinaret her

Microsoft Cloud-nyheder – den 30. september 2015

Afsæt en halv time til dette korte webinar og bliv opdateret på, hvad der er vigtigt at overveje i forbindelse med at gå i skyen - og hvordan du får udarbejdet et cloud roadmap. Samtidig får du også de seneste nyheder inden for Microsofts Cloud-teknologi.

Få adgang til webinaret her