14.07.2016 | Anne Rasmussen

VIP bliver ofte benyttet som forkortelse for en meget vigtig person. I dette tilfælde, henviser det dog til en aftale fra Adobe, det er nemlig en forkortelse for Value Incentive Plan - en subscription-aftale hos Adobe designet til virksomheder i alle størrelser

 


Adobe VIP - ny abonnementsmodel fra Adobe

Som så mange andre software virksomheder, er Adobe i gang med at transformere licenseringsmodel, fra en indkøbsmodel til abonnementsmodel - altså subscription. Det betyder, at du ikke længere behøver at købe licenser – du køber blot rettighederne til at benytte softwaren.

Med en VIP-aftale, er der ikke et minimum for, hvor mange licenser du skal købe. Licensstyringen bliver nemmere, du kan installere softwaren med det samme, og licens compliance sker automatisk.

Vi har her samlet fire gode grunde til at VIP er en optimal løsning for dig, hvis du har mere end 10 Adobe-licenser i din virksomhed:

  1. Hurtig og nem adgang: Det er nemt at få en VIP-aftale til din virksomhed, dine brugere får hurtig og nem adgang til den software, de bruger fra Adobe. Du kan bruge VIP-portalen, kaldet VIP Admin Console, til administrering, tilddeling og anvendelse.

  2. Anvend software uden forsinkelser: Med en VIP-aftale i hånden, er det muligt for dig, at anvende Adobe-software, når det passer dig – selv før købsprocessen er gennemført. Derfor kan brugerne arbejde med de kreative værktøjer med det samme.

  3. Du har altid det rette antal licenser: Med VIP-aftalen er der ikke et minimum for antal købte licenser. Denne aftale er designet til at kunne understøtte alle virksomheder – uanset størrelse.

  4. Licensstyring gjort enkelt: Et Adobe VIP medlemskab gør licensstyring meget nemmere. Du kan nemt se, hvilke produkter du har købt, og hvilke der er installeret. Derudover har du adgang til opgraderinger ligeså snart, de er tilgængelige. Det betyder, at du ikke længere behøver at stresse over compliance, og samtidigt har du altid den nyeste version.

Du kan læse mere om Adobes VIP-aftale her.

Det er kun Adobes cloud-produkter, der er tilgængelige på VIP-aftalen - som f.eks. produkterne i Adobe Creative Cloud og Adobe Document Cloud.

Kreative produkter med Adobe VIP

VIP er en omkostningseffektiv og nem vej til anvendelse af de nyeste Creative Cloud og Document Cloud over hele din virksomhed. Creative Cloud indeholderen række kreative værktøjer, herunder de velkendte Photoshop, Illustrator, InDesign og Premiere Pro. Document Cloud faciliterer 100% digitale workflows gennem Adobe Acrobat, eSign services mm.

Adobe opdaterer Creative Cloud-produkterne regelmæssigt, og med et VIP-medlemskab kan du drage nytte af de nyeste funktioner.

Her kan du finde funktioner og fordele ved at skifte til Creative Cloud.

Her kan du læse mere om de vigtigste features og fordele ved Creative Cloud

Kontakt altid din lokale COMPAREX Adobe licensspecialist - de guider dig til den rette licensløsning for din virksomhed.

Hvis du ønsker at vide mere om Adobes VIP-aftale, så kan du læse følgende artikel, skrevet vores hollandske kollega Lourens Klootwijk, COMPAREX Solution Advisor Digital Content - “The Pros and Cons of Adobe’s Subscription Model”.

Hold dig opdateret

Vil du følge med i nyheder og artikler fra COMPAREX? Så følg linket her under og følg os på LinkedIn:

 Følg os på LinkedIn

Del denne artikel

Kontakt os