01.03.2018 | COMPAREX Blog Team

De medarbejdere der står i fronten af virksomheden har typisk én ting tilfælles – de har ikke deres egen personlige computer eller arbejdsområde. Derfor er der ofte tendens til, at ledelsen overser deres digitale behov. Det er dog vigtigt at huske på, at firstline medarbejdere afgørende for virksomheden, og med Office 365 F1 kan de også digitaliseres – læs med her, for at finde ud af hvordan!


Forbind dine firstline medarbejdere til deres team og resten af virksomheden

Firstline medarbejdere opererer ofte i et andet miljø, end resten af virksomheden. Dette kan potentielt lede til manglende overlevering af informationer og generel kommunikation – hvilket kan resultere manglende tillid mellem de forskellige afdelinger. En løsning på det ville være, at kombinere virksomhedens eksisterende ekspertise og indblik, med den viden dine firstline medarbejdere er i besiddelse af, for at sikre at al information er tilgængeligt for alle der har behov for den. Dine medarbejdere i fronten skal kunne træffe de rette beslutninger, på et sikkert grundlag, og det er netop her kommunikationen er vigtig. Desværre er kommunikationsprocessen i mange virksomheder langt fra tilfredsstillende. Kritiske informationer bliver typisk ikke overleveret hurtigt nok. I bedste fald går det langsomt med kommunikationen fra ledelsen, og i værste tilfælde eksisterer den slet ikke. I disse situationer er det umuligt at uddelegere instrukser på en konsekvent måde, hvilket skaber udfordringer i henhold fordelingen af træning, onboarding og planlægning, eller opgaver med høj prioritet som skal uddelegeres hurtigt. Andre afgørende faktorer inkluderer: forældet teknisk udstyr og delte devices. Ingen er disse scenarier er tilfredsstillende i henhold til moderne sikkerhedsstandarder.

Optimér videndeling, arbejdsindsats og tid med StaffHub

Med Office 365 F1 og StaffHub kan du udarbejde, opdatere og administrere alle relevante workflows fra næsten hvor som helst via din mobile enhed eller webapplikationen. Det bliver nemt at følge arbejdsudviklingen, udfylde formularer og automatisere rutineopgaver i dit team. Du kan uddelegere arbejdsopgaver med det samme, optimere workflows, og anvende dine ressourcer på bedst mulig vis. Microsoft StaffHub er din optimale løsning for medarbejdere i service- og produktionsroller.

Brug SharePoint til at integrere og træne nye medarbejdere

Kursusmaterialer, dynamisk indhold til forskellige arbejdsroller, eller træningsvideoer? Onboarding og træning af dine nye medarbejdere har aldrig været nemmere! SharePoint og Sway gør onboarding processen simpel og ligetil. Derudover kan du kommunikere workflows med det samme til dine medarbejdere, på alle platforme. Du kan bl.a.:

 • Svare hurtigt på serviceanmodninger og opdateringer

 • Administrere og arkivere virksomhedens informationer på en central lokation

 • Muliggøre samarbejde i forhold til udvikling af nye idéer og løsninger

Yammer og Skype for Business – udnyt viden på tværs af alle afdelinger

En udfordring, som mange virksomheder oplever er at manglende adgang til specifikke informationer med kort varsel. Yammer eller Skype for Business er oplagte værktøjer, der kan løse denne udfordring. Her kan du få hurtig og direkte feedback fra specifikke teammedlemmer i forskellige afdelinger. Spørgsmål og problemer kan løses nemt og effektivt i real-time chat og Skype for Business online konferencer på stort set alle devices. På denne måde kan virksomheden drive teamwork. Du kan dele dokumenter, meddelelser, videoer og meget mere på teamsiderne - sikker kommunikation er selvfølgelig garanteret på alle devices. Du kan:

 • Koordinere alle teams fra én central lokation

 • Sende interne personalemøder live

 • Opsætte unikke fællesskaber

 • Dele best-practice tips over hele virksomheden

Administrering af identiteter og adgang for firstline medarbejdere

Med Office 365 er du garanteret et sikkert miljø hvor du kan monitorere dine medarbejderes digitale identiteter, og hvordan de tilgås. Dine it-administratorer har overordnet kontrol over Office 365, mens dine teamledere kan administrere forskellige projektgrupper. Bruger du en privat eller firma-ejet enhed? Det har ingen betydning i dette tilfælde. Du har adgang til samme features i henhold til administrering af identiteter og kontrol – og det er ligeså nemt som det lyder, du får:

 • Garanteret identitetsbaseret beskyttelse på alle platforme

 • Adgang til virksomhedens applikationer i et sikkert miljø

 • Mulighed for at opfylde krav fra arbejdslovgivning

Forenklet licensering med Office 365 F1

Idéen om at forbinde virksomhedens afdelinger i den digitale infrastruktur hindres ofte af frygt for høje omkostninger. Derudover har firstline medarbejdere sjældent behov for alle funktioner i Office 365. Derfor er F1 opbygget efter et behov-baseret licenserings princip, hvilket gør den til et optimalt valg. Planen tilbyder muligheder for at skræddersy din løsninger så den imødekommer dine medarbejderes behov, mens du minimerer licensomkostninger ved at fokusere på det essentielle.

 

F1 inkluderer følgende apps:

 • Microsoft StaffHub, Teams og Outlook

 • Microsoft Office Online, SharePoint, Sway og Yammer

 • Microsoft Stream, Flow og PoweraApps

 • Skype for Business og OneDrive for Business

Hold dig opdateret

Vil du følge med i nyheder og artikler fra COMPAREX? Så følg linket her under og følg os på LinkedIn:

 Følg os på LinkedIn

Del denne artikel