• COMPAREX is now SoftwareONE

  COMPAREX is now SoftwareONE.

  Go to SoftwareONE.com

 • Handle your Software Portfolio more Efficiently - COMPAREX Portfolio Management Platform

  Få overblik over softwareporteføljen...

  ...opnå mærkbare fordele

   Fuldt indblik i alt software

   Opnå besparelser

   Eliminér sikkerhedsrisici

  Portfolio Management Platform

 • Få styr på dit Office 365 og Azure forbrug - COMPAREX Cloud Consumption Monitoring

  Administrer dit Office 365- ...

  ... og Azure-forbrug

   Få overblik over dine Office 365-services

   Opnå kontrol over dine forbrugsomkostninger

   Få et bedre udgangspunkt til budgetplanlægning af Azure

  Cloud Consumption Monitoring

 • License Management & Global Sourcing with COMPAREX

  Vi revolutionerer ...

  ...dit it-indkøb!

   Færre procesomkostninger

   Ingen unødvendige indkøb

   Bedste internationale pris

  SoftCare

Portfolio Management Platform

 •  Portfolio Management Platform 

Portfolio Management Platform giver dig et komplet overblik over din software. Det åbner op for besparelser eksempelvis gennem konsolidering og eliminering af potentielle sikkerhedsrisici.

Cloud Consumption Monitoring

 •  Cloud Consumption Monitoring

Med Cloud Consumption Monitoring får du et detaljeret indblik i din brug af Office 365 og dit Azure-forbrug. Dermed kan du optimere dine cloud-omkostninger og udarbejde et mere præcist budget.

Microsoft Workshops

 •  Microsoft Workshops

Vi har udarbejdet forskellige Microsoft Cloud-workshops, som gør din rejse mod skyen endnu lettere. Med vores workshops får du overblik over og indblik i Microsofts Cloud Services, og hvordan de kan være værdifulde for din virksomhed.

Unified Cloud Management

 •  Unified Cloud Management

Unified Cloud Management hjælper dig med at migrere til - og holde styr på Office 365. Vi ønsker at forstå din virksomheds unikke behov og krav, og hjælpe med de spørgsmål og bekymringer I måtte have omkring overgangen til og ibrugtagning af Office 365.

SoftCare

 •  Licensering

Med Softcare vælger du én enkelt leverandør af standardsoftware. Fordelene er: færre procesomkostninger, eliminering af unødvendige indkøb, bedste internationale pris samt levering i hele verden.

Cloud-teknologien er i konstant og hurtig udvikling, derfor kan det ofte være svært at følge med. Vi har udarbejdet en guide, der hjælper dig med at navigere på din rejse til skyen. Du finder gode råde og best practice til alle de forskellige stadier i migreringen.

Synes du, at mængden af features og muligheder i Office 365 kan være lidt uoverskuelige? De forskellige applikationer, såsom Teams, OneDrive, Delve og Yammer åbner op for mange nye muligheder. Men det kan være svært at finde rundt i det hele. VIEW gør det muligt for dig at udforske din unikke værdi af Office 365. VIEW er let at forstå, du får et visuelt indblik og en masse "Aha" oplevelser, samt idéer til hvordan du kan optimere produktiviteten. Har vi vækket din interesse? Klik på linket for at få mere information.