Du kan holde dig opdateret med de seneste produkter og services på vores side om Adobe licens- og produktnyheder, eller du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende holder dig opdateret.

Ved at købe Adobe-licensprogrammer gennem COMPAREX får du nem og hurtig adgang til softwaren, som kan implementeres, når det passer dig, og du får adgang til opgraderinger, ligeså snart de er frigivet. Med en Adobe VIP-aftale er der ingen minimumskrav for hvor mange licenser, du skal købe, og med en Adobe ETLA-aftale, kan vi skræddersy licensprogrammet, så det passer til netop din virksomheds behov.

Ja, COMPAREX kan give dig rådgivning i forhold til hvilket licensprogram, der passer bedst til dig og din virksomhed. Vi er eksperter inden for software- og licensregler og tilbyder fleksible og skræddersyede licensaftaler.

COMPAREX udbyder en række forskellige kurser inden for bl.a. Adobe, så du har mulighed for at styrke dine kompetencer. Få et overblik over, hvilke Adobe-kurser vi tilbyder her http://www.comparex-group.com/web/dk/da/om-comparex/aktiviteter/kursus.htm.

Adobe VIP-aftalen inkluderer Creative Cloud for teams, Creative Cloud for enterprise og Adobe Acrobat DC. Adobe ETLA er som tidligere nævnt en skræddersyet løsning, hvor man bl.a. kan få Creative Cloud for enterprise, Adobe Document Cloud for enterprise, Adobe Captive og Presenter.

COMPAREX giver dig mulighed for at vælge blandt to forskellige licensprogrammer. Value Incentive Plan (VIP) er en god løsning for både store og små virksomheder, eftersom den er nem at håndtere med øjeblikkelig implementering, og den indeholder ingen krav om minimumskøb af licenser. Enterprise Term License Agreement (ETLA) er en 3-årlig aftale og er især en god løsning for store virksomheder, eftersom aftalen er fleksibel og skræddersyet efter virksomhedens behov. Som ETLA-kunde har du mulighed for at oprette en aftale med implementering af licenser i hele din virksomhed, eller du kan købe en yderligere licens, der dækker specifikke behov for et enkelt kontor ad gangen.

Creative Cloud er en internetportal, hvor du kan holde styr på alle dine licenser. Ved at samle dem alle ét sted, kan du få et klart overblik, hvilket bl.a. gør det nemt at tilføje nye licenser eller tildele de allerede eksisterende licenser

Creative Cloud indeholder alle værktøjerne i Adobe desktop og mobile apps, herunder Photoshop, Illustrator og InDesign. Hvilket gør det muligt for dig at udforme alle dine kreative idéer, som f.eks. logoer, annoncer, plakater brochurer og meget mere. Derudover gør Adobes internet-og UX værktøjer, såsom Adobe Muse og Dreamweaver, det muligt at designe og udarbejde prototyper af hjemmesider, mobilapps, grænseflader og meget mere.  

Med vores Software Asset Management (SAM) Baseline kan vi se, om din virksomhed er over-, under- eller korrekt licenseret. Du får et overblik over dine indkøbte licenser i rapportform. Du kan læse mere om SAM her.

Hos COMPAREX er vi eksperter inden for alt vedrørende licenser, og vi deler gerne vores viden med dig. Vi hjælper med at finde besparelser og minimerer risikoen for ukorrekt licensering ved at analysere dine softwarelicenser og din infrastruktur. På baggrund af denne type analyse kan vi rådgive dig omkring, hvad du kan gøre for at optimere din licensaftale og dit software-budget.

Nyhedsbrev

Med COMPAREX Danmarks nyhedsbrev i din indbakke bliver du løbende opdateret på ydelser, produkter og aktiviteter. Vi udsender nyhedsbrevet én gang om måneden, og du har altid mulighed for at framelde dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!

LinkedIn

Vil du være opdateret på vores services, produktnyheder og it-branchen generelt? Så følg os på LinkedIn:

Følg COMPAREX på LinkedIn!

Kontakt os