COMPAREX Vendor section
COMPAREX – Partner of Adobe

Hvilket licensprogram passer bedst til din virksomhed?

Value Incentive Plan (VIP)

Value Incentive Plan (VIP) er et abonnementsbaseret licensprogram designet til virksomheder i alle størrelser. Med et VIP-medlemskab er der ingen krav om minimumskøb af licenser. Det er let at håndtere. Implementering af software sker med det samme, og der holdes automatisk styr på licenserne.

Læs mere om Adobes VIP-aftale ...

Enterprise Term License Agreement (ETLA)

Enterprise Term Licens Agreement (ETLA) er en 3-årig lejeaftale der indgåes med COMPAREX som forhandler og Adobe. Adobes ETLA-aftale er fleksibel og skræddersyet, så den lever op til store virksomheders behov for licenser fra hele Adobes produktportefølje. Med en brugertilpasset licensaftale kan du købe og udrulle Adobe-software mere effektivt og standardisere på versioner i hele virksomheden.

Strømlin virksomhedens softwareindkøb med ETLA

Når en ETLA er indgået, er det muligt at købe en licens, der dækker specifikke forretningsmæssige behov, for et enkelt kontor af gangen eller oprette en aftale om at implementere licenser i hele din virksomhed i aftalens løbetid. Når du vælger en ETLA, behøver du ikke nødvendigvis holde styr på antal licenser indkøbt eller lave ydereligere betalinger, før årsdagen for indgåelsen af aftalen.

Som ETLA-kunde får du  adgang til ny teknologi og brugerne kan installere og opdatere gratis. Det er Adobe, som vurderer, om du som kunde kan indgå en ETLA.