VIP står ofte for: Very Important Person. Men i dette tilfælde, hvor det drejer sig om en aftaleform fra Adobe, er det en forkortelse for Value Incentive Plan - en abonnementbaseret licensaftale (lejeaftale) designet til virksomheder i alle størrelser. Med et VIP-medlemskab kræves der intet minimum licenskøb. Håndteringen af licenserne er nem. Og installeringen sker med det samme - derfor sker overholdelse af licensreglerne også automatisk.

Få nem og hurtig adgang

Det er nemt at tilmelde din virksomhed en VIP-aftale gennem COMPAREX og samtidig give alle brugere let og hurtig adgang til den software, de bruger fra Adobe.

Implementer software uden forsinkelser

På denne aftale har du mulighed for at implementere Adobe-software, når det passer dig - og allerede før købsprocessen af licensen er færdig. Så brugerne kan hurtigt komme igang.
 

Altid det rette antal licenser

VIP-aftalen er lavet for at understøtte behovet hos virksomheder i alle størrelser - der er således ingen minimumskrav for hvor mange licenser, man skal købe.
 

Forenklet administration og overholdelse af licensregler

Se hvilke produkter der er købt, og hvilke, der er installeret. Få adgang til opgraderinger så snart de er frigivet. Og slap af med automatisk compliance.
 

Ønsker du en VIP-aftale så kontakt Adobe-teamet hos COMPAREX

Du er altid velkommen til at kontakte COMPAREX for at høre, om du her den rette aftale på din software eller for at høre mere om de forskellige aftaleformer fra Adobe.

 

Kontakt os

Camilla Smith

Camilla Smith

Licens Desk Manager