Cloudløsninger og ”it som en service” er et voksende marked, og det stiller krav til dig, som udbyder hostede serviceydelser og software. Nu kan COMPAREX gøre det nemmere for dig at indkøbe software og rapportere til Microsoft med Microsoft SPLA.

Kunderne ønsker fleksibilitet og mulighed for at teste din tilbudte software- og serviceløsning. Her på siden har vi samlet information til dig om Microsoft SPLA og COMPAREX' webportal, SPLAonline.

 

COMPAREX er SPLA Reseller

Hos COMPAREX er rådgivning om software og licensregler en absolut spidskompetence. Vi er den største Microsoft-forhandler i Europa, og vi er naturligvis godkendt som Microsoft SPLA forhandler i hele Europa.

Hvis du er en del af COMPAREX’ Cloud-partnerprogram (CSP) og forhandler produkter gennem vores CloudCenter, kan det være relevant for dig, at studere SPLA Microsoft nærmere.

Her kan du læse mere om, hvad du får ud af at være Cloud Partner.

Som hostingudbyder er du sikkert bekendt med Microsoft Service Provider License Agreement. Der er mange fordele ved Microsoft SPLA programmet, men er du sikker på, at du har 100 % styr på alle licenser? Hver måned?

SPLAonline – gør din rapportering super nem

Det kan være en udfordring, at du hver måned skal sende en rapport til Microsoft over dit forbrug af SPLA licenser den forgangne måned. Derfor tilbyder vi nu SPLAonline, der gør dette krav nemt og hurtigt at håndtere.

Vi har udviklet vores egen webportal kun med øje for MS SPLA. I vores portal kan du nemt og hurtigt udføre din SPLA-rapportering – også nulrapportering – på dine forskellige kunder og kontrakter.

Læs mere om SPLAonline - her...

Få demo af SPLAonline

Kontakt os allerede i dag, for at få oprettet en SPLA-konto hos os eller få en demonstration af, hvordan du kan bruge vores webportal SPLAonline og få styr på din SPLA license.

Ønsker du en demonstration af SPLAonline, så klik her og udfyld formularen.

Kontakt os